sri lanka op reis

Onze reizigers zijn allemaal uit Sri Lanka gerepatrieerd. Ze vinden het jammer dat zij eerder terug moesten. Zo’n mooi land, zulke lieve mensen en tegelijkertijd de instructie van het Calamiteitenfonds om terug te keren.

We hebben in de afgelopen dagen heel veel reacties ontvangen van reizigers die in het verleden met ons op reis zijn geweest en ook van andere betrokkenen. Zonder uitzondering leeft iedereen erg mee. We krijgen bijvoorbeeld vragen over hoe het gaat met de chauffeur waarmee in het verleden zo’n mooie reis is gemaakt.

We kunnen jullie vertellen dat al onze lokale collega’s en ook onze reizigers het goed maken. Het doet de mensen in Sri Lanka ook goed om te horen dat de betrokkenheid groot is en iedereen gaat ervan uit dat alles snel weer normaal is. Veel mensen werken in het toerisme en zijn erg afhankelijk van toeristen die het land bezoeken. Wij hopen samen met de mensen in Sri Lanka op het beste en blijven positief voor de toekomst.

We realiseren ons dat er misschien vragen bij jullie leven. Neem gerust contact op. Bellen kan op nummer 06-46791806 en mailen naar carolien@srilankaopreis.nl