Luxe rondreis Sri Lanka

Luxe rondreis Sri Lanka

top 5 mooie stranden sri lanka

Luxe reis: individuele reis, comfortabele hotels, boutique style: natuur, cultuur, culinair

Boek je met ons een luxe rondreis in Sri Lanka dan overnacht je in comfortabele hotels, mooie boutique villa’s en op bijzondere sfeervolle locaties.  Alle accommodatie wordt met zorg uitgezocht en je reist met een ervaren door ons getrainde privé chauffeur.

 • Dag tot dag
 • Algemeen
 • Prijsinformatie
 • FAQ

Luxe rondreis Sri Lanka

Een heerlijke avontuurlijke luxe reis waarin je in stijl Sri Lanka verkent. Heerlijke ronddwalen in een oude koningsstad, per trein door de theeplantages, meerdere jeepsafari’s en heel veel wilde dieren zien. Als afsluiting een heerlijk strandverblijf. De reis is heel compleet met zeer comfortabele, sfeervolle hotels en een groot aantal excursies inbegrepen.  We nemen je graag mee op reis. Je leest hier onder het dagprogramma.

route kaart luxe reis sri lanka op reisBoek je met ons een luxe rondreis in Sri Lanka dan overnacht je in comfortabele hotels, mooie boutique villa’s en op bijzondere sfeervolle locaties.  Alle accommodatie wordt met zorg uitgezocht en je reist met z’n tweeën of met een groter gezelschap samen met een ervaren door ons getrainde privéchauffeur. We bezoeken zelf heel regelmatig de hotels en kennen de mensen ter plekke. Zo ben jij verzekerd van de beste service en meest persoonlijke aandacht. En dat is fijn om onbezorgd te genieten.

Je bepaalt zelf hoe actief je bent tijdens de reis. Er is voldoende tijd om sfeer te proeven en lokale ervaringen op te doen. En ook om te zwemmen, wandelen, fietsen en lekker te eten.

Als mooie afsluiting van deze luxe rondreis in Sri Lanka kan de reis worden uitgebreid met een langer verblijf aan het strand of op de Malediven.

Deze rondreis begint na aankomst op de luchthaven in het vissersplaatsje Negombo. Je chauffeur komt je op het vliegveld ophalen en brengt je naar dit plaatsje op een half uurtje rijden van de luchthaven.

Daarna gaat de reis naar de zogenaamde culturele driehoek, met de plaatsen Sigiriya, Polonnaruwa en Dambulla. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit gebied te verkennen, naast cultuur en historie ook veel natuur en lokale ervaring. Je verblijft hier in alle rust in een heerlijk hotel. En je kunt ook actief zijn door bijvoorbeeld de leeuwenrots te beklimmen en een avontuurlijk jeepsafari te maken. Heerlijk ronddwalen doe je tussen de ruïnes van de oude koningsstad Polonnaruwa. 

De reis gaat verder naar de culturele hoofdstad Kandy. Na een heerlijk verblijf in heuvels rondom Kandy reis je door naar het plaatsje Ella in het theegebied. De route brengt je dwars door de groene theeplantages en een gedeelte van het traject wordt per trein afgelegd. De beroemde treinreis door de theeplantages, een geweldige ervaring. Je chauffeur zet je af op het station en neemt ook je bagage mee. Jij geniet van al het moois dat aan je voorbij trekt onderweg en op het eindstation komt je chauffeur je weer ophalen. 

Vervolgens ga je naar Yala National Park voor een verblijf vlakbij het wildpark in een heel mooi gelegen resort. Je gaat hier een avontuurlijke jeepsafari maken en diverse soorten dieren in het wild zien.  

En dan door naar de zuidkust voor een heerlijk verblijf van een paar dagen in een mooi resort aan het strand. Je kunt vanuit hier ook het mooie vestingplaatsje Galle bezoeken. Hierna vlieg je weer terug naar huis of door naar de Maldiven! Klik hierboven op het tabje ‘Dag tot dag’ voor een beschrijving van het dagprogramma.

Laat je verder inspireren en blijf ook op de hoogte van al het moois in Sri Lanka via facebook en instagram.

En kijk voor het meest recent reisadviezen op de website van Wijs op reis van het Ministerie. 

Prijs voor de Luxe rondreis Sri Lanka van 14 dagen ( excl. vlucht):

 • op aanvraag

Deze reis is inclusief:

 • Alle accommodaties in 4* en 5* luxe hotels op basis van logies en ontbijt
 • meer prijs halfpension (logies, ontbijt en diner) 
 • Alle vervoer ter plekke met eigen auto met privéchauffeur
 • Treintickets
 • Activiteiten:
  • bezoek vismarkt in Negombo
  • beklimming van de leeuwenrots in Sigiriya
  • jeepsafari in Minneriya National Park
  • bezoek aan de botanische tuin in Kandy
  • bezoek aan de tempel van de tand in Kandy
  • bezoek theefabriek en theeplantage
  • Jeepsafari in Yala National park
  • bezoek aan vestingstadje Galle

De prijs van de reis is afhankelijk van het seizoen waarin gereisd wordt, de geselecteerde hotels en van de beschikbare kamers in de hotels. Vraag je persoonlijk reisvoorstel aan bij Carolien.

Geen Details Gevonden