Activity: strand

Filteren op

top 5 mooie stranden sri lanka

Luxe rondreis Sri Lanka

Luxe reis: individuele reis, comfortabele hotels, boutique style: natuur, cultuur, culinair

Boek je met ons een luxe rondreis in Sri Lanka dan overnacht je in comfortabele hotels, mooie boutique villa’s en op bijzondere sfeervolle locaties.  Alle accommodatie wordt met zorg uitgezocht en je reist met een ervaren door ons getrainde privé chauffeur.

Vanaf 1.500,00
sri lanka trincomalee surfplanken in hutje

Familiereis met tieners Sri Lanka 20 dagen

Familiereis met tieners Sri Lanka

Deze familiereis met tieners in Sri Lanka is een bijzondere reis. Want je reist individueel met je eigen gezin in Sri Lanka en ontmoet andere families onderweg of ’s avonds in het hotel. Sommige excursies onderneem je samen.

Je reist met je gezin 20 dagen met een eigen auto en privéchauffeur door Sri Lanka. En er reizen ook andere families met eigen auto en chauffeur op dezelfde route. Op de momenten dat je daarvoor kiest kun je samen met de anderen van het reisgezelschap optrekken, dat is bijvoorbeeld in het hotel of bij de excursies. En toch heb je veel vrijheid doordat je reist met je eigen auto met privéchauffeur.

Tijdens deze gezinsreis in Sri Lanka ontmoet je andere families met tieners zonder verplichtingen. Je reist met zijn allen met de trein door de theeplantages, je maakt meerdere jeepsafari’s en ook ga je een avontuurlijke trekking maken in de bergen. Er is genoeg ruimte om alleen met je eigen gezin uitstapjes te maken of ergens te gaan eten.

Meer weten?

Vanaf 1.490,00