Met z’n tweeën Sri Lanka ontdekken

Zoek je reis

Samen op reis in Sri Lanka

Sri Lanka verkennen met z’n tweeën is genieten van de natuur, cultuur en cuisine. Je reist heel comfortabel met je eigen auto en privé chauffeur.

Onderweg is van alles te beleven en de reis verloopt in het tempo dat bij jou past. Ga je voor actief, combineer dan je bezoek aan een oude koningsstad met een heerlijke fietstocht in de omgeving. Of maak een trekking in het Knuckles gebergte en ga zwemmen bij de waterval.

Hou je van meer relaxed, blijf dan minimaal 3 nachten op dezelfde plek. Begin je dag met yoga en neem de tijd voor de ayurvedische spa in je hotel. Geniet van een heerlijke lunch met rijst & curry én uitzicht over de rijstvelden.

Samen actief op reis en relaxed genieten, in Sri Lanka kan het allemaal. En alle combinaties en afwisselingen tijdens je reis zijn mogelijk. Net zoals een paar dagen doorbrengen aan een paradijselijk strand, dit is voor veel reizigers het ultieme genieten. Dat kan gelukkig op heel veel plekken in Sri Lanka, lees over de stranden in Sri Lanka verder via de volgende link top 5 mooiste stranden van Sri Lanka.

Voor meer informatie, ook over een combinatie met een verblijf op de Malediven, neem contact met ons op.

close
E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.