• algemeen
 • Dag tot dag
 • Prijsinformatie

Luxe golfreis Sri Lanka

Itineraries

Dag 1

Vertrek

Vertrek vanaf Schiphol of een andere luchthaven

Dag 2

Luchthaven Colombo - Colombo

Aankomst op de luchthaven van Colombo en transfer naar je hotel in Colombo, een luxe 5* hotel vlakbij het centrum van de stad. Het verblijf in dit hotel alleen al is een feestje. Maar je kunt natuurlijk ook de stad verkennen, een city tour, de Pettah markt en winkelen en eten bij het Dutch Hospital.
Overnachting in Colombo

Dag 3

Colombo - Royal Colombo Golf Club

Naast een verdere verkenning van de stad kun je vandaag de Royal Colombo Golf Club bezoeken. De RCGC is in 1880 opgericht en is de oudste golf club van Sri Lanka. Met een prachtig koloniaal clubhuis, een oase van rust in een drukke stad.
Overnachting in Colombo

Dag 4

Colombo - Kandy

Kandy is de culturele hoofdstad van Sri Lanka. Je vindt hier de belangrijkste tempel van het land, de prachtige Tempel van de Tand. Je kunt de tempel bezoeken en er een ceremonie meemaken.
Overnachting in Kandy.

Dag 5

Kandy - Victoria Golf Club

In heuvels vlakbij Kandy vind je de Victoria Golf Club, de mooiste van Azië volgens kenners.
Breng vandaag een bezoek aan de golfbaan.
Overnachting in Kandy

Dag 6

Kandy

Naast de Tempel van de Tand kun je nog andere tempels vinden in de omgeving van Kandy. In het midden van de stad ligt een groot meer en Kandy heeft een gigantische botanische tuin die een bezoek waard is.
Overnachting in Kandy.

Dag 7

Kandy - Nuware Eliya

De reis naar Nuware Eliya kunnen jullie deels per trein afleggen. Jullie chauffeur zet jullie af op het station en haalt jullie vlakbij Nuware Eliya weer op.
Overnachting in Nuware Eliya

Dag 8

Nuware Eliya - Nuware Eliya Golf Club

Nuware Eliya wordt ook wel ‘little England ‘ genoemd vanwege de vele Engelsen die hier tijdens de koloniale tijd verbleven. Het is een stuk koeler dan in de rest van Sri Lanka. Nuware Eliya wordt omringd door prachtige theeplantages. Je kunt er genieten van een heerlijke afternoon tea, bijvoorbeeld in het Grand Hotel.
De Nuware Eliya Golf Club is één van de oudste van Azië. Op deze golf baan tref je grote hoogte verschillen aan.
Overnachting in Nuware Eliya

Dag 9

Nuware Eliya

Voor een mooie wandeling naar World's End in Horton Plains National park sta je vroeg op. Met een beetje geluk zijn er niet al te veel wolken en geniet je van de mooie zonsopgang.
Overnachting in Nuware Eliya

Dag 10

Nuware Eliya - Yala National Park

Je vertrekt vandaag in de richting van het grootste wildpark van het land, Yala National park. In dit park vind je een groot aantal luipaarden en daarnaast olifanten, krokodillen, lippenberen, jakhalzen en pauwen. Maak vanmiddag of morgen ochtend vroeg een jeepsafari,
Overnachting in Tissamaharama

Dag 11

Yala NP - Galle

Je reist vandaag verder langs de zuidkust in de richting van het mooie vestingstadje Galle. Hier vlakbij verblijf je in een heerlijk luxe boutique resort. 's Avonds genieten van de schitterende zonsondergang en overdag de omgeving verkennen of heerlijk relaxen in het resort.
Overnachting in Galle

Dag 12

Galle

Het is leuk om de zuidkust verder te verkennen, kleine vissersplaatsjes, zeeschildpadden en walvissen spotten. Dat laatste kan in Mirissa. En 's avonds lekker eten in een van de vele kleine restaurantjes aan het strand of geniet van de heerlijke keuken in jullie resort.
Overnachting in Galle

Dag 13

Galle

Galle is een koloniaal vestingstadje. Het centrum is autovrij en je kunt heerlijk door de kleine straatje slenteren met vele boetiekjes en leuke restaurantjes. Loop je naar de vestingwal dan kun je genieten van een geweldig uitzicht over de Indische oceaan.
Overnachting in Galle

Dag 14

Vertrek

Het einde van de reis. Een laatste blik op Sri Lanka, jullie rijden in ongeveer 2 1/2 uur naar het vliegveld voor vertrek naar huis.

Prijs van deze LUXE GOLFREIS van 14 dagen Verblijf in boutique en luxe hotels:
 • bij 4 personen: v.a. € 1.509,00* p.p.
 • bij 2 personen: v.a. € 1.699,00* p.p.
Deze reis is inclusief:
 • Alle accommodaties in luxe hotels in een tweepersoonskamer op basis van logies/ontbijt
 • In hotels in Kandy, Nuware Eliya en bij Yala op basis van half pension ( logies, ontbijt en diner)
 • Alle vervoer ter plekke met eigen auto met Engelssprekende privé chauffeur/gids
 • Treintickets
 • Activiteiten:
  • bezoek aan vestingstadje Galle
  • bezoek theefabriek en theeplantage
  • bezoek aan Ravana waterval
*Bovenstaande prijzen zijn vanaf prijzen per persoon. De prijs is afhankelijk van het seizoen waarin gereisd wordt, de geselecteerde hotels en van de beschikbare kamers in de hotels. Vraag je persoonlijk reisvoorstel aan bij Carolien. Er geldt een hoogseizoentoeslag in de volgende reisperioden:
 • In juli en augustus
 • Van 15 december t/m 20 januari
 • Rondom speciale feestdagen ( zoals de Kandy Perahera)