Contact met Sri Lanka op reis

Bel, mail of we plannen we een afspraak

Jouw droomreis naar Sri Lanka verzorgen wij als Sri Lanka specialist tot in de puntjes. Je kunt telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen en voor een uitgebreider gesprek plannen we graag een afspraak.

Zelf reizen we heel regelmatig naar Sri Lanka. Om van alles goed op de hoogte te blijven en vooral ook omdat er zo heerlijk is. Je kunt altijd even contact met ons opnemen over een mooie reis naar Sri Lanka en als je het contactformulier invult dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Sri Lanka op reis

Biltstraat 110

3572 BJ Utrecht

WhatsApp: +31 6 46 79 18 06 (24/7 bereikbaar)

carolien@srilankaopreis.nl

We verblijven regelmatig in Sri Lanka, soms kan het gebeuren dat we daardoor niet direct telefonisch bereikbaar zijn. Stuur dan in ieder geval een Whatsapp – of e-mail bericht , dan nemen we snel contact met jou op.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vergeet niet ook je telefoonnummer in te vullen. 🙂

Je persoonlijke reisplanner:

over sri lanka op reis

Carolien Halm

Eigenaar Sri Lanka op reis

Reisorganisatie Sri Lanka op reis is ontstaan vanuit het idee persoonlijke en bijzondere reizen te organiseren. Ik ben daarbij op zoek gegaan naar het gevoel dat ik had toen ik bij de KLM werkte en mijn ervaringen als jurist en mediator. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en kennis van zaken staan voor mij centraal. Neem contact op voor meer informatie en reis binnenkort met ons naar Sri Lanka.

E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.