Persoonlijk contact

Reisplan op maat

Perfecte bereikbaarheid

Reizen in een kleine groep 

Onze individuele maatwerk reizen staan hoog aangeschreven. Om aan de vraag naar kleine groepsreizen tegemoet te komen hebben we nu ook interessante en exclusieve groepsreizen in ons reisaanbod.

Met dezelfde professionaliteit, creativiteit en ‘persoonlijke touch’ als bij onze individuele reizen hebben we onze groepsreizen samengesteld. Met deze reizen ga je met gelijkgestemden op reis in een zorgvuldig georganiseerde groepsreis.

Wij reizen niet in een grote groep langs alle highlight’s.  Wij kiezen er juist voor om het meer intiem en ontspannen te houden. Daarom reizen wij in een kleine groep van zo’n 10- 16 reizigers en hebben we leuke lokale activiteiten opgenomen in het programma. informeer naar de mogelijkheden

Dit is waarom wij houden van reizen in een kleine groep: 

Reis samen

Als je reist in een kleine groep, leer je je mede reizigers goed kennen. Dit maakt contacten leggen makkelijk, ook als je als alleen reizende mee gaat.

Als jij ervoor open staat de cultuur, natuur en de mensen in Sri Lanka te leren kennen. En het leuk vind om met gelijkgestemden op pad te gaan om mooie dingen willen beleven, ga dan mee met een van onze groepsreizen.  

Ontmoet locals

Locals weten het beter. Hoe kleiner de groep hoe makkelijker het is om in contact te komen met lokale mensen. Je overnacht in kleinere ( boutique) hotels en je luncht bij leuke eettentjes. Kleine groepen betekent meer authentieke ervaringen, minder gedoe en meer genieten.   

Geniet

Wij hebben ons werk goed gedaan. De overnachtingen en logistiek zijn geregeld en we hebben mooie plekken uitgezocht. Ook zorgen wij voor een deskundige lokale gids die de reis van begin tot eind begeleidt. Jij houdt meer tijd over om te genieten. Sri Lanka op reis staat voor ontspannen reizen.  

sri lanka op reis
sri lanka op reis
sri lanka op reis luxe reis

familiereis met tieners

close
E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.