Reispecialist Sri Lanka

SRI LANKA OP REIS is opgericht door Carolien Halm. Als reisspecialist voor reizen naar Sri Lanka verzorgen we mooie rondreizen. Individuele rondreizen en ook rondreizen in een kleine groep. Dat doen we in een geweldig team en met veel passie en plezier. We werken vanuit kantoren in Utrecht en Colombo.

Wij zijn enthousiast en dat delen we graag met jou, zodat je mooie reiservaring start vanaf het eerste contact.

Carolien Halm

jouw reisspecialist Sri Lanka

reisspecialist sri lanka

Hallo, mijn naam is Carolien. Na mijn studie rechten in Utrecht ben ik bij de KLM gaan werken. Eerst als stewardess en later als jurist (arbeidsrecht). Ik heb veel van de wereld gezien en bij de KLM ervaren wat reizen met je doet en hoe het voelt om elke keer de beste kwaliteit te leveren. In 2015 ben ik mijn eigen reisbureau SRI LANKA OP REIS gestart. Ik werk hierbij samen met mijn lokale business partners in Colombo. Dit zijn inmiddels niet alleen collega’s waar ik mee samen werk maar in veel gevallen ook vrienden geworden. Ook hier staan kwaliteit en de reiservaring bovenaan. Ik richt me als specialist helemaal op Sri Lanka. Nadat ik zelf diverse verre reizen had gemaakt kwam ik erachter dat Sri Lanka toch echt een land is waar ik heel blij van word. Sri Lanka heeft namelijk zoveel te bieden. Met mensen die weten wat gastvrijheid is, een zeer aangenaam klimaat en geweldige natuur. Dat maakt Sri Lanka een van de mooiste landen dat ik ken.

100% op maat

wij gaan voor een bijzondere ervaring


Bij SRI LANKA OP REIS draait alles om jou als reiziger. Wij weten dat niet elke reiziger hetzelfde is en daarom zijn al onze reizen maatwerk. Wij vinden het belangrijk dat jouw rondreis past bij je persoonlijke interesses zodat je een unieke rondreis door Sri Lanka kunt maken. Met onze kennis en ervaring is het reisplan aangepast aan jouw wensen.

Persoonlijk contact

met zorg en aandacht


Een rondreis door Sri Lanka is niet zomaar een reis. Dat je daarbij kiest voor de specialist voor rondreizen naar Sri Lanka is een goed idee. We vertellen je uitgebreid wat je allemaal kunt bezoeken. De overnachtingsmogelijkheden, excursies en natuurlijk ook de praktische zaken waardoor je dat zelf niet allemaal hoeft uit te zoeken. In plaats daarvan kun jij alvast heerlijk genieten. Zelf reizen we meerdere keren per jaar naar Sri Lanka reizen en beschikken over goede contacten met onze lokale partners. Hierdoor zijn we zeer goed op de hoogte van wat er zich afspeelt in Sri Lanka. Door onze eigen reizen kennen we ook de minder bekende plekken in Sri Lanka. Deze kennis delen wij graag met jou. Al onze reizen zijn met zorg en aandacht samengesteld. waardoor jouw reis speciaal is en een ervaring om nooit te vergeten.

24/7 bereikbaar

wij zijn flexibel


Wij vinden het belangrijk om flexibel bereikbaar te zijn. Voor onze klanten in Nederland en ook voor onze reizigers in Sri Lanka. Mocht het nodig zijn dan zijn we per mail, social media of whatsapp bereikbaar, 24/7.

close
E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.