Home » Reisspecialist Sri Lanka

Ontdek Sri Lanka samen met onze reisspecialisten

Contact

📞 06-46791806

📧 carolien@srilankaopreis.nl

🏠 Biltstraat 110, 3572 BJ Utrecht

Leuk dat je hier bent bij Sri Lanka reisspecialist SRI LANKA OP REIS – dé plek waar jouw reisdromen naar Sri Lanka werkelijkheid worden. Wij begrijpen als geen ander dat iedere reiziger zijn eigen verhaal heeft en zijn eigen unieke avontuur wil beleven. Of je nu wilt genieten van de overweldigend mooie natuur, de rijke cultuur wilt proeven, of gewoon alles in één reis wilt, wij staan klaar om jouw ultieme reis samen te stellen.

Waarom kiezen voor een Sri Lanka reisspecialist?

Local vibes

Onze reisspecialisten zijn helemaal thuis in Sri Lanka. Ze ademen de cultuur, kennen de geschiedenis en weten waar je die onontdekte plekjes vindt. Bij ons krijg je geen standaard toeristische route, maar een authentieke en lokale ervaring. Als Sri Lanka expert reizen we verschillende keren per jaar zelf naar Sri Lanka en we beschikken over goede contacten met onze lokale partners. Hierdoor zijn we zeer goed op de hoogte van wat er zich afspeelt in Sri Lanka. Door onze eigen reizen kennen we ook de minder bekende plekken in Sri Lanka. Deze kennis delen wij graag met jou. Al onze reizen zijn met zorg en aandacht samengesteld waardoor jouw reis speciaal is en het een ervaring wordt om nooit te vergeten.

Reis op maat

Geen kant-en-klare reizen bij ons. Vertel ons wat je leuk vindt, waar je van houdt en wat je budget is. Onze reisspecialisten stellen een reis samen die 100% past bij jouw wensen. Of je nu wilt hiken, relaxen op het strand of cultuur wilt snuiven, wij verzorgen het voor je. Bij SRI LANKA OP REIS draait alles om jou als reiziger. Wij weten dat niet elke reiziger hetzelfde is en daarom zijn al onze reizen maatwerk. Wij vinden het belangrijk dat jouw rondreis past bij je persoonlijke interesses zodat je een unieke rondreis door Sri Lanka kunt maken. Met onze deskundigheid, kennis en ervaring is het reisplan aangepast aan jouw wensen.

Jouw persoonlijke reisplanner

Bij SRI LANKA OP REIS ben je geen nummer. Onze reisspecialisten luisteren écht naar jouw verhaal en gaan aan de slag om jouw reis perfect te laten verlopen. Vanaf het moment dat je contact opneemt, tot het moment dat je weer thuis bent – we’ve got your back. We vertellen je uitgebreid wat je allemaal kunt bezoeken en geven veel reistips. De overnachtingsmogelijkheden, excursies en natuurlijk ook de praktische zaken waardoor je dat zelf niet allemaal hoeft uit te zoeken. In plaats daarvan kun jij alvast heerlijk genieten.

Unieke belevenissen

Wij hebben een netwerk van locals, gidsen en partners waarmee we geweldige, unieke ervaringen regelen. Denk aan ontmoetingen met locals, off-the-beaten-path tempelbezoeken en deelname aan traditionele feesten. Dat is pas het echte Sri Lanka!

Laten we aan de slag gaan met jouw droomreis

100% op maat

Ben jij er klaar voor om Sri Lanka te ontdekken met een reis die helemaal bij jou past? Onze enthousiaste reisspecialisten staan te popelen om samen met jou een avontuur op maat te maken.

Persoonlijk contact

Stuur ons een berichtje via het contactformulier, bel, mail ons of maak een afspraak op kantoor. Jouw onvergetelijke reis begint hier!

24/7 bereikbaar

Wij vinden het belangrijk om flexibel bereikbaar te zijn. Voor onze klanten in Nederland en ook voor onze reizigers in Sri Lanka. Mocht het nodig zijn dan is jouw Sri Lanka reisspecialist bereikbaar, per mail, telefoon of whatsapp, 24/7.

Jouw Sri Lanka reisspecialist

SRI LANKA OP REIS is opgericht door Carolien Halm. Als reisspecialist voor reizen naar Sri Lanka verzorgen we mooie rondreizen. Individuele rondreizen voor koppels en gezinnen en ook rondreizen voor bijvoorbeeld een bijzondere groep, zoals een jaarclub of drie generatie familie groep. Dat doen we in een geweldig team en met veel passie en plezier. We werken vanuit kantoren in Utrecht en Colombo.

Wij zijn enthousiast over Sri Lanka en over de reizen die we aanbieden en dat delen we graag met jou, zodat jouw mooie reiservaring start vanaf het eerste contact.

Carolien Halm

reisspecialist sri lanka

Hallo, mijn naam is Carolien. Na mijn studie rechten in Utrecht ben ik bij de KLM gaan werken. Eerst als stewardess en later als jurist (arbeidsrecht). Ik heb veel van de wereld gezien en bij de KLM ervaren wat reizen met je doet en hoe het voelt om elke keer de beste kwaliteit te leveren. In 2015 ben ik mijn eigen reisbureau SRI LANKA OP REIS gestart. Ik werk hierbij samen met mijn lokale business partners in Colombo. Dit zijn inmiddels niet alleen collega’s waar ik mee samen werk maar in veel gevallen ook vrienden geworden. Ook hier staan kwaliteit en de reiservaring bovenaan. Ik richt me als reisspecialist helemaal op Sri Lanka. Nadat ik zelf diverse verre reizen had gemaakt kwam ik erachter dat Sri Lanka toch echt een land is waar ik heel blij van word. Sri Lanka heeft namelijk zoveel te bieden. Met mensen die weten wat gastvrijheid is, een zeer aangenaam klimaat en geweldige natuur. Dat maakt Sri Lanka een van de mooiste landen dat ik ken.

Garantieregeling en klantervaringen

Wij zijn aangesloten bij de volgende verenigingen en garantieregelingen, VvKR, garantieregeling GGTO en het Calamiteitenfonds. Wel zo prettig bij het boeken van een mooie reis naar Sri Lanka. Ook zijn we Travelife partner en ondernemen we steeds duurzamer.

Heel vaak ontvangen we positieve feedback van onze reizigers over onze manier van werken en de mooie individuele rondreizen die we hebben verzorgd. Wij verzamelen deze reacties op onze website bij de klantervaringen.

E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.