Home » Individuele rondreizen

Individuele rondreizen op maat, een bijzondere beleving

Wij verzorgen speciaal voor jou mooie rondreizen (op maat) naar Sri Lanka. Van relaxte individuele rondreizen tot avontuurlijke groepsreizen. Alle reizen kunnen worden geboekt zoals ze zijn beschreven. Ze kunnen ook worden aangepast aan jouw wensen en we vertellen je graag over leuke plekken in Sri Lanka.

Wij zijn goed thuis in het land, hebben de juiste contacten en zijn op de hoogte van alle ins en outs ter plekke. We zijn trots op de reizen die we aanbieden. Ons team van deskundige adviseurs werkt vanuit Utrecht en Colombo en samen stellen we inspirerende reispakketten samen.

Wat betekent een rondreis op maat naar Sri Lanka?

Een rondreis op maat betekent een reis aangepast aan jouw wensen en interesse. We hebben altijd persoonlijk contact en luisteren goed naar je. Dan volgt een reisplan speciaal voor jou. Jij kunt vooral ontspannen en erop vertrouwen dat alles goed geregeld is. Jij reist dus onbezorgd naar Sri Lanka met de Sri Lanka reisspecialist uit Utrecht.

Wil je meer weten? Neem contact op of we plannen een (on-line) meeting in waarin we jouw reiswensen verder bespreken. Leuk om je te ontmoeten!


luipaard in yala sri lanka
#WT-CODE 9823

Actieve rondreis Sri Lanka

16 Dagen
No Size Limit

ACTIEVE RONDREIS SRI LANKA
Wat geweldig, deze actieve rondreis om Sr Lanka in al haar geuren, kleuren en geluiden te verkennen. Op zoek naar wilde dieren en lekker relaxen aan een bounty strand.

Je gaat genieten van de natuur, met meerdere keren een bezoek aan een wildpark. Je kunt verschillende jeepsafari’s maken. Je ziet olifanten, krokodillen en veel vogels ook veel kans om een luipaard te spotten. Naast de wildparken bezoek je de culturele driehoek, kun je de leeuwenrots beklimmen of een oude koningsstad bezoeken. Per trein ga je dwars door de theeplantages en tegen het einde van de reis breng je een paar heerlijke dagen door aan de kust. 

Een dynamische reis vol met wilde dieren, natuur en bounty stranden in Sri Lanka, wat wil je nog meer!
Deze reis kan ook heel goed worden uitgebreid met een langer verblijf in een wildpark (bijv. Udawalawe of Yala). En natuurlijk ook met een (langer) verblijf aan een van de stranden.

sri lanka op reis olifanten
#WT-CODE 7249

Avontuurlijke rondreis Sri Lanka 18 dagen

18 Dagen 16 Nacht(en)
No Size Limit

Op avontuur in Sri Lanka Tijdens deze actieve avontuurlijke rondreis reis je na aankomst in Sri Lanka door naar Negombo. Van daaruit reis…

sri lanka trincomalee surfplanken in hutje
#WT-CODE 7250

Familiereis met tieners Sri Lanka

20 Dagen 18 Nacht(en)
No Size Limit

Familiereis met tieners Sri Lanka
Traveling Apart Together (TAT)

Ook in 2024 hebben we deze geweldige leuke, gezellige en actieve reis weer in ons programma. Een hele speciale rondreis voor families met tieners.

Deze familiereis in Sri Lanka is een bijzondere reis, want je reist individueel met je eigen gezin en je ontmoet andere families onderweg en in het hotel. Traveling Apart Together (TAT).

Wil je in de speciale TAT-formule met je tieners op pad dan is de vertrekdatum uit Nederland zondag 21 juli 2024.
Vertrek je liever op een andere datum? Dat kan ook. Je kunt deze reis namelijk op elke gewenste datum als volledig individuele reis maken. 

Lees hieronder meer of neem contact op met je persoonlijke reisplanner van Sri Lanka op reis.

fotoreis sri lanka
#WT-CODE 10812

Fotoreis Sri Lanka, 2 – 16 maart 2024

14 Dagen 12 Nacht(en)
N/A
9

Zie jij jezelf al zitten midden in de natuur op een geweldig tropisch eiland, terwijl je je camera in de aanslag houdt en wacht op dat ene perfecte moment? Denk je ‘JA’ dan is deze fotoreis naar Sri Lanka écht iets voor jou.

sri lanka op reis luxe golfreis
#WT-CODE 7252

Golf Sri Lanka

14 Dagen 13 Nacht(en)
No Size Limit

Trip Types: Keywords: Activities Related Trips

sri lanka schooljongens
#WT-CODE 7251

Lustrumreis Sri Lanka

14 Dagen 12 Nacht(en)
N/A
No Size Limit

Trip Types: Keywords: Activities Related Trips

top 5 mooie stranden sri lanka
#WT-CODE 8713

Luxe rondreis Sri Lanka

14 Dagen 12 Nacht(en)
2

Luxe rondreis Sri Lanka: individuele reis, comfortabele hotels, boutique style: natuur, cultuur, culinair

Boek je met ons een luxe rondreis in Sri Lanka dan overnacht je in comfortabele hotels. Mooie boutique hotels en villa’s op bijzondere sfeervolle locaties. Alle accommodatie wordt met zorg persoonlijk voor je uitgezocht en je reist met een ervaren door ons getrainde privéchauffeur.

Meer weten? Lees hieronder verder en neem contact op met je persoonlijke reisplanner van Sri Lanka op reis.

zeeschildpadden sri lanka op reis
#WT-CODE 4100

Relax go South Sri Lanka 15 dagen

15 Dagen 13 Nacht(en)
No Size Limit

Relax go South
Een relaxte rondreis in Sri Lanka om heerlijk ontspannen te genieten van al het moois in Sri Lanka. Je chauffeur staat al op je te wachten op het vliegveld.

Van de westkust reis je naar Sigiriya, een goede uitvalsbasis om de culturele driehoek te verkennen.
Dan reis je via Kandy en het groene hart naar het zuiden voor een heerlijke afsluiting van je reis aan de zuidkust.
Je verblijft in middenklasse hotels of je kiest voor luxer verblijf.

Je kunt deze reis het hele jaar door maken. Deze reis is gemakkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een mooie trekking in het Knuckles gebergte of tussendoor naar het strand aan de oost kust.

rondreis sri lanka en malediven
#WT-CODE 4577

Rondreis Sri Lanka én Malediven, wat een mooie combinatie!

21 Dagen 19 Nacht(en)
No Size Limit

Rondreis Sri Lanka en Malediven
Individuele rondreis Sri Lanka en Malediven

Jouw perfecte rondreis in Sri Lanka en Malediven stellen we graag helemaal op maat voor je samen. De route, type accommodatie en het aantal dagen dat je in Sri Lanka en op de Malediven wilt verblijven stemmen we af op jouw wensen.

sri lanka op reis, strand
#WT-CODE 5192

Travel for Two Sri Lanka

18 Dagen 16 Nacht(en)
No Size Limit

Travel for Two Sri Lanka

Deze Travel for Two reis laat je kennismaken met Sri Lanka en genieten van veel natuur en cultuur. En dat op een moment in het jaar dat jou het beste uitkomt. Want je kunt het hele jaar op reis.
Beklim de leeuwenrots bezoek een wildpark of maak een mooie trekking met een lokale gids. Geniet onderweg van een afternoon tea.

Hoe actief je wilt zijn tijdens je reis bepaal je helemaal zelf. Ervaar de gastvrijheid van Sri Lanka en geniet van de heerlijke lokale gerechten. De hotels selecteren we op basis van jouw wensen. Casual middenklasse of liever luxer? Geen probleem er zijn veel mogelijkheden.

Het is mogelijk om deze reis te verlengen met een verblijf op de Malediven.over sri lanka op reis

Carolien Halm

Eigenaar Sri Lanka op reis

Reisorganisatie Sri Lanka op reis is ontstaan vanuit het idee persoonlijke en bijzondere reizen te organiseren. Ik ben daarbij op zoek gegaan naar het gevoel dat ik had toen ik bij de KLM werkte en mijn ervaringen als jurist en mediator. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en kennis van zaken staan voor mij centraal. Neem contact op voor meer informatie en reis binnenkort met ons naar Sri Lanka.