Home » Individuele rondreizen

Individuele rondreizen op maat, een bijzondere beleving

Wij verzorgen speciaal voor jou mooie rondreizen (op maat) naar Sri Lanka. Van relaxte individuele rondreizen tot avontuurlijke groepsreizen. Alle reizen kunnen worden geboekt zoals ze zijn beschreven. Ze kunnen ook worden aangepast aan jouw wensen en we vertellen je graag over leuke plekken in Sri Lanka.

Wij zijn goed thuis in het land, hebben de juiste contacten en zijn op de hoogte van alle ins en outs ter plekke. We zijn trots op de reizen die we aanbieden. Ons team van deskundige adviseurs werkt vanuit Utrecht en Colombo en samen stellen we inspirerende reispakketten samen.

Wat betekent een rondreis op maat naar Sri Lanka?

Een rondreis op maat betekent een reis aangepast aan jouw wensen en interesse. We hebben altijd persoonlijk contact en luisteren goed naar je. Dan volgt een reisplan speciaal voor jou. Jij kunt vooral ontspannen en erop vertrouwen dat alles goed geregeld is. Jij reist dus onbezorgd naar Sri Lanka met de Sri Lanka reisspecialist uit Utrecht.

Wil je meer weten? Neem contact op of we plannen een (on-line) meeting in waarin we jouw reiswensen verder bespreken. Leuk om je te ontmoeten!
over sri lanka op reis

Carolien

eigenaar Sri Lanka op reis

Hi mijn naam is Carolien en ik ben eigenaar en oprichter van touroperator Sri Lanka op reis. Mijn bedrijf is ontstaan vanuit het idee persoonlijke en bijzondere reizen te organiseren. Ik ben daarbij op zoek gegaan naar het gevoel dat ik had toen ik nog bij de KLM werkte en mijn ervaringen als jurist en mediator. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en kennis van zaken staan voor mij centraal. Ik heb mij helemaal gespecialiseerd in rondreizen naar Sri Lanka en dat doe ik met heel veel passie en plezier. Neem contact op voor meer informatie en reis binnenkort met ons naar Sri Lanka.

E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.