Home » over Sri Lanka op reis » Klantervaringen

Lees wat onze klanten zeggen…

Onze klanten raken niet uitgepraat over de bijzondere rondreis die ze met ons hebben gemaakt. Dat laten ze ons weten met enthousiaste verhalen in de reviews die gemiddeld op het rapport cijfer 9 ( en soms zelfs hoger) uitkomen.

Top-reis!

Warm en hartelijk ontvangen door onze chauffeur in Sri Lanka. Hij reed rustig, zeker en superveilig.

Alle hotels van ‘uitstekend’ tot zeer uitstekend’. Ruime kamers met ruime bedden, airco, hele vriendelijke behulpzame staf. Zowel de trekking bij Knuckles als de birdwatching bij Tangalle waren zeer de moeite waard.

SRI LANKA OP REIS is een betrouwbaar bureau, met een goede kennis over het land. De informatie die wordt gedeeld is prima en samen kan je een goed reisplan opstellen en zo nodig aanpassen. Het was een ‘top-reis’ hartstikke fijn om vooraf, tijdens en na de vakantie contact te hebben.

theeplukkers sri lanka

Karen en George

reisden met z’n tweeën, april 2023

Goede organisatie, geweldige reis, eindcijfer 10!

We hebben genoten! Prachtig land. Vriendelijke mensen. Alles goed geregeld, mede door onze geweldige chauffeur. Goeie chauffeur in het krankzinnige verkeer. Veel kennis over het land. Flexibel naar onze wensen.

De hotels waren prachtig gelegen. Super vriendelijk personeel. Heerlijk eten. Alle excursies leuk en goed. De leukste vonden we de safari’s, m.n. de eerste in Habanara. Heel veel olifanten gezien!

SRI LANKA OP REIS is een goede organisatie. We hebben een geweldige reis gehad. Eindcijfer 10!

sri lanka olifanten minneriya national park

M.T.

Reisde met partner, maart 2023

Chauffeur was de kers op de taart

Na jarenlang met de bus langs het kantoor van SRI LANKA OP REIS gereden te zijn eindelijk binnen. Goed geluisterd naar onze wensen en ideeën geïmplementeerd. Wat besproken was kwam terug aangevuld met leuke andere ideeën.

Onze chauffeur was de kers op de taart. Rustig en kwam constant met ideeën wat er onderweg te doen was. Zorgde voor water en fruit en hield ons goed in de gaten. Kwam met kleine dingen die hij je laat zien en proeven. Was een feestje bij hem in de auto. De hotels waar we verbleven waren stuk voor stuk uniek

Als je de reis van je leven wilt maken moet je bij jullie zijn. Dus we zullen je absoluut promoten. SRI LANKA OP REIS heeft ons met een vakantie op maat een meer dan geweldige herinnering bezorgd.

safari sri lanka

Lisette & Johan

Reisden met z’n tweeen, feb/maart 2023

Volledige ontzorging, heerlijk echt vakantiegevoel!!

SRI LANKA OP REIS, een kleine organisatie met veel kennis over het land en de mogelijkheden om een op de groep aangepaste mooie reis te maken. Goede chauffeur en fijne gidsen/ trackers. Volledige ontzorging wat een heerlijk echt vakantie gevoel geeft!!

Perfecte privéchauffeur met een goed oog voor zijn klanten. Steeds alert en echt overal op tijd! Rustige rijder, die ook rekening houdt met vragen zoals een dagelijks kopje koffie?

Het verblijf tijdens de afsluiting van de reis was superb! De mooie kamers, de service en de prachtige terrassen waar je bij regen prima buiten kon blijven waren geweldig! De mooie tuin met het zwembad – s’ avonds verlicht- was superromantisch. Hele mooie ontvangstruimte en erg aardige mensen. Top verblijf!

cinnemon lodge sri lanka

Anke

Reisde met kleine groep, februari 2023

Persoonlijk contact, goede opvolging

Carolien heeft goed geluisterd naar onze reiswensen en reageerde zeer snel op onze vragen.

Onze chauffeur was vriendelijke en reed zeer save en rustig in het in onze ogen zeer hectische verkeer. Wij vonden het bezoek aan Anuradhapura een van de hoogtepunten van onze reis mede door de geweldige gids.

Er is heel goed naar onze wensen geluisterd en de afsluiting van onze reis in de villa aan de zuidkust was een paradijsje.

anuradhapura september 2021 sri lanka

Rita

reisde met partner en ander stel, februari 2023

Onvergetelijke herinnering met onze zoon van 1,5 jaar

Fijn contact, goed bereikbaar. Een heel warm welkom, we hebben met onze chauffeur een speciale band opgebouwd.

We hebben vrijwel iedere dag iets gezien/gedaan. Alles even mooi en bijzonder. En nog genoeg te zien, dus goede reden om nog een keer terug te gaan. SRI LANKA OP REIS heeft ons geholpen met het maken van een prachtige gezinsreis. Een voor ons onvergetelijke herinnering met onze zoon van 1,5 jaar.

Anneloes

reisde met gezin, jan/feb 2023

Reisbureau met kennis van zaken

Onze reis was een mooie mix aan zon, zee, natuur en cultuur en bij de samenstelling ervan is maximaal rekening gehouden met onze wensen.

Onze chauffeur was een zeer charmante, toegewijde en professionele gids met enorme kennis van zaken.

De safari vonden we heel leuk en ook het boottochtje op het Dutch Canal was een leuk uitstapje. We verbleven in fijne hotels met mooie kamers en het eten was ook erg verzorgd. Helemaal super vonden we de boutique bungalow in de heuvels bij Kandy.

SRI LANKA OP REIS is een reisagentschap met kennis van zaken en hele goede assistentie “ter plaatse”.

Bartel

reisde met partner, nov./dec. 2022

Top bestemming met baby

Bedankt voor het organiseren van deze prachtige vakantie. Alles super snel en goed geregeld, goed en laagdrempelig bereikbaar. Sri Lanka op reis was van begin tot eind zeer betrokken.

Met ons zoontje van 9 maanden hebben we het rustiger aan gedaan dan we normaal zouden doen, maar het maakt de reis nog 10 keer zo bijzonder. We hebben enorm genoten en Sri Lanka is echt een topbestemming met een baby. Alle mensen in Sri Lanka houden van baby’s en onze gids heeft ‘m ook af en toe met veel plezier van ons overgenomen als we met iets bezig waren.

Prachtig en veelzijdig land dat heel goed en makkelijk te bereizen is met een baby en auto met privéchauffeur.

familie met baby en olifant sri lanka

Dirk

reisde met gezin, sept./okt. 2022

Meerwaarde heel duidelijk

De meerwaarde van Sri Lanka op Reis is voor mij wel heel duidelijk, goede route en rekening gehouden met klimaat, ruigheid zee, super mooie hotels, heel fijne chauffeur.

Sri Lanka is een waanzinnig land, authentiek en redelijk goed ontwikkeld, heel veilig met enorm vriendelijke mensen. Rondreizen is heel makkelijk en indrukwekkend. Mooie hotels, heerlijk eten en fijn klimaat.

Ik ben met mijn 3 dochters (8, 9 en 12 jaar) een ervaring, mooie herinnering en hele fijne vakantie rijker. Dankjewel!

Susanne

reisde met gezin, aug. 2022

Betrokken reisbureau dat werkelijk maatwerk levert

We vonden de uitgebreide intake erg prettig, er is echt de tijd voor ons genomen.

Het was in veel opzichten een bijzondere reis. De overnachting in het tentencomplex vonden we heel bijzonder, daar werd het ontbijt geserveerd op hele mooi gedekte tafels. In Trincomalee kwamen we in een soort paradijs terecht. We werden allerhartelijkst ontvangen op alle locaties. De mensen in Sri Lanka zijn super lief en gastvrij.

Onze chauffeur Nishantha was top! Hij was geduldig, flexibel, behulpzaam en altijd vrolijk.

SRI LANKA OP REIS hebben we leren kennen als een betrokken reisbureau dat werkelijk maatwerk levert met oog voor de wensen van de klant.

sri lanka trincomalee surfplanken in hutje

Hans en Laura

reisden met gezin, juli/aug. 2022

SRI LANKA OP REIS; dé organisatie voor Sri Lanka

Het was een geweldige rondreis, we hebben erg genoten van het mooie land. Mooie natuur, parken, zee en mensen.

De ontvangst door zowel de chauffeur, door de bevolking als ook door de hotels was geweldig. Mensen zijn zo relaxed en vriendelijk. Zeer mooie hotels op geweldige locaties. Voor de hotels zelf was het treurig dat het zo rustig was. Zelf hadden we het idee dat we elke keer de mooiste kamers kregen en we erg verwend werden.

Sri Lanka is een verrassend mooi land vooral door haar natuur en haar mensen.

SRI LANKA OP REIS is dé organisatie voor Sri Lanka. Carolien bedankt!

surfen arugam bay sri lanka van boven af gezien

Andre

reisde met gezin, juli/aug. 2022

Topvakantie met de hele familie

Alles goed geregeld en leuke activiteiten. Erg passend bij onze wensen: cultuur, inspanning en ontspanning. Overal goede ontvangsten, leuke verrassingen voor onze jarigen.

SRI LANKA OP REIS geeft goede adviezen en ook tussentijds relevante informatie. Zeker aan te raden. Alles perfect geregeld en goede gidsen en verblijf. Via onze chauffeur ook informatie gekregen, heeft ook goed geanticipeerd op onze wensen.

Topvakantie met de hele familie. Verzorgd, fijne hotels, fantastische activiteiten en erg goed beeld gekregen van hoe fantastisch Sri Lanka is.

mensen bovenop Sigiriya leeuwenrots

Wil en Ruthy

reisden met familie, juli/aug. 2022

Fijne vibe (ondanks de huidige crisis)

Sri Lanka is veelzijdig en heeft een hele fijne vibe (ondanks de huidige crisis). Door de goede organisatie en fijne gids is de hele reis soepel verlopen.

De reis was goed voorbereid door Carolien en we hebben voldoende ruimte gekregen om feedback te geven op het voorstel.

Er is ook aandacht geweest voor onze zorgen rondom de crisis.

Wij vonden Dambulla Cave Temple indrukwekkend en de olifanten in het wildpark waren ook gaaf.

Nogmaals dank voor de goede organisatie, we hebben een hele fijne reis gehad. We zouden iedereen die nog twijfelt over reizen in Sri Lanka nu dat zeker aanraden.

dambulla cave temple sri lanka

Lorien

reisde met grote 3-generatie familie, juli/aug. 2022

Geweldige organisatie, vanaf de planning tot de reis zelf

Tijdens onze reis hebben we te veel gezien om op te noemen. Ik denk wel dat we geluk hadden dat het nergens erg druk was nu.

Als enige toeristen de avondceremonie meemaken in Anuradhapura, Dambulla bekijken en soms alleen tussen de boeddha’s in de grotten staan en met slechts een paar jeeps naast de olifanten staan in Minneriya. We hebben een fantastische reis gemaakt en zijn super blij dat we hebben doorgezet om toch te gaan. Wel ontzettend erg wat het brandstoftekort voor gevolgen heeft voor alle mensen daar.

SRI LANKA OP REIS is gewoon een geweldige organisatie vanaf het eerste moment van plannen van onze reis in 2019, de begeleiding door de verschillende crisissen t/m het eindresultaat: de reis zelf!

familiefoto sri lanka

Karin

reisde met gezin, juli/aug. 2022

Zorgeloze organisatie en goed bereikbaar

Morgen laatste dag voor we uit dit prachtige land weer vertrekken, we hebben het super gehad! Top begeleiding door onze chauffeur Indee en heel veel gezien en beleefd. Gisteren en vandaag heeft hij zelf nog 2 dingen geïmproviseerd die wij erg konden waarderen.

Sri Lanka…prachtig land, heerlijk eten, vriendelijke mensen.

SRI LANKA OP REIS…zorgeloze organisatie en zeer goed bereikbaar!

theeplukkers sri lanka

Fleur

reisde met gezin, juli 2022

Goede en betrouwbare contacten in Sri Lanka

De aanpak van Sri Lanka op reis was vertrouwenwekkend. Ze zijn aardig en luisteren goed naar wat je wilt. We hadden eerst zelf een plan maar dat van Sri Lanka op reis was beter.

Hoogtepunten tijdens de reis waren de safari in de buurt van Sigiriya en de dolfijnen die we zagen tijdens de catamaran tocht in Trincomalee. We kunnen nog jaren nagenieten van deze reis.

Carolien heeft goede en betrouwbare contacten in Sri Lanka. Ik raad iedereen aan om via haar te boeken.

yala sri lanka met jeep en rust

Hans

reisde met gezin, juni 2022

Aanbevolen voor grotere (familie) groep

Wij reisden met een grotere familie en waren erg blij dat alles van tevoren heel goed geregeld was. Ons hotel in Kandy was het mooiste hotel waar ik ooit ben geweest. Hele leuke excursies gedaan, vooral Yala National park en Pidurangala waren beiden heel erg mooi. Sri Lanka is een van de mooiste landen waar ik ooit ben geweest en ik heb echt omgekeerde heimwee.

Onze reis was super, supermooi en ook goed en snel geregeld we kijken erop terug met een 10!

surfen sri lanka arugam bay

Hannah

reisde met familie, mei 2022

Heimwee in het kwadraat!

Het is fijn om een individuele reis te maken met chauffeur en dat dit geregeld is bij aankomst. Sri Lanka op reis is hier voor 100% in geslaagd. We hadden 3 fantastische weken in een heel bijzonder mooi en lief land. We hadden geweldige hotels in verschillende prijsklassen. We werden steeds verrast door de ligging en de ongelooflijk vriendelijke mensen. De afwisseling maakte het heel bijzonder.

Hoe we terugkijken op onze reis? Heimwee in het kwadraat!

Gemma

reisde met partner, april 2022

Onze chauffeur; bracht zijn enthousiasme op ons over

Onze chauffeur, Kitshiri is een heel prettig persoon en een heel goede gids. Hij wist ons veel te vertellen en bracht zijn enthousiasme op ons over. Sri Lanka is een prachtig land met veel cultuur, natuur en super lieve mensen. De glamping in Knuckels was wel heel bijzonder. Mooie locatie en fijne mensen.

Terugkijkend op onze reis hebben we een super leuke ervaring gehad. Heel persoonlijk en betrokken! Thanks!

hotel in sri lanka in ella

Odile

reisde met partner, februari 2022

Prachtige reis, persoonlijke aandacht en betrokkenheid

De persoonlijke aandacht was prettig en zeker ook de daadkracht en ‘to-the-point’ actie. De ontvangst in Sri Lanka was overal erg warm. De hotels, het personeel, de omgeving en het interieur waren betoverend. De leukste excursies waren de safari’s vanwege de belevenissen in de natuur en wildernis. We hebben echt een prachtige belevenis gehad. We geven jullie een 10 vanwege de persoonlijke aandacht, reistips en de betrokkenheid.

Hanneke

reisde met partner, februari 2022

De persoonlijke aanpak is onderscheidend

De persoonlijke aanpak met snelle tussendoor contacten, inclusief Whatsapp, was onderscheidend. Sri Lanka is een mooi land met een goede balans natuur, cultuur en relaxen. Het heeft van alles wat. De gevraagde rust zat in ons reisprogramma. In Kaudulla National Park hebben we heel veel olifanten gezien, de safari’s waren goed geregeld. Erg blij waren we met onze chauffeur, hij sprak goed Engels en speelde in op onze wensen en organiseerde precies wat wij nodig hadden.

Als reisorganisatie heb jij het verschil gemaakt. Dank daarvoor!

Anneke

Reisde met gezin, januari 2022

Deze reis staat op nummer 1

Wij hebben meerdere reizen mogen maken, maar deze reis staat echt op nummer 1. Dat komt omdat alles zo goed geregeld was vanuit Nederland maar ook in Sri Lanka. Wij vonden de excursies heel leuk en afwisselend en waren keer op keer verrast hoe mooi het land is. Zo zijn we naar een prachtige waterval geweest. Je liep door de jungle en kon daar in verschillende watervallen zwemmen. Echt een unieke ervaring.

Er is voor ons een fantastische reis samengesteld die aan al onze verwachtingen, heeft voldaan.

Mariska en Leo

reisden met z’n tweeen, december 2021

Top

Top was de hele reis! Mede doordat ze alles zo persoonlijk hadden opgezet en aangepast aan onze wensen was het een geweldige reis!

Kitty

reisde met partner en vrienden

Jullie kennen het land

Prettig overleg, goede tips. Goed rekening gehouden met onze wensen. Prettige hotels en enthousiaste chauffeur. Het feit dat jullie het land kennen en veel plekken zelf hebben bezocht voegt veel toe.

st andrews hotel nuwara eliya sri lanka

Loes

Reisde met gezin

Goede organisatie

Goede organisatie die alles goed regelt en waarbij je zelf duidelijk je wensen kunt aangeven.

slow travel sri lanka reizen 2021

Nicole

Reisde met partner

Leuke verrassingen, erg attent

De persoonlijke aandacht en uitgebreide gesprekken in het voortraject hebben de reis naar Sri Lanka en De Malediven voor ons onvergetelijk gemaakt. Toen onze verloving bij Carolien bekend werd zijn er diverse leuke verrassingen voor ons geregeld, echt heel erg attent en lief. Ga zo door!

sri lanka zee en strand uit de lucht

Rob

Reisde met partner

Topper!

Je kunt al je wensen en opmerkingen kwijt. Er wordt geluisterd, meegedacht en snel gereageerd. Deskundigheid is hoog en zeker te vertrouwen. Keep up the good work, topper!

Rosemary

Reisde met haar dochters

Betrouwbare chauffeur

Een schitterende reis met hotels op unieke locaties en een zeer betrouwbare chauffeur. Wat een mooi land! Deze reis gaan we niet snel vergeten.

sri lanka schooljongens

Liesbeth

Reisde met partner

Onze enthousiaste klanten hebben veel te zeggen over onze reizen en service!

Prettig contact

Het contact verliep heel erg prettig. We kregen goede input en suggesties en de communicatie verliep ook zeer snel. Het reisvoorstel was keurig afgestemd op onze wensen. De hele reis voldeed aan onze verwachtingen en meer. De gehele ervaring was bijzonder goed en we hebben het gevoel er alles uitgehaald te hebben wat we er uit wilden halen.

Sri Lanka gasten op safari

Esther en Joost

Reisden samen

Aanrader voor gezinnen

Een heerlijke vakantie, we hebben het erg fijn gehad. Nog steeds kijken we met veel plezier terug op onze reis en hebben we al veel andere mensen enthousiast gemaakt om ook een keer met SRI LANKA OP REIS naar Sri Lanka te gaan. Met onze chauffeur Tusitha hadden we een buitengewoon prettige begeleider en gids. Echt een aanrader voor gezinnen; rustig, goede chauffeur, bescheiden, humor; wij hadden hem er graag bij en hij was ook blij met ons.

mensen bovenop Sigiriya leeuwenrots

Jan

Reisde met gezin

Vol lof

Jullie zijn ontzettend vriendelijk en hebben een goed luisterend oor voor onze wensen, daar is dan ook volledig gehoor aan gegeven. Onze chauffeur was een ongelofelijke lieve en rustige man en mede door hem is onze reis onbeschrijfelijk mooi geworden. Niets was hem te veel en hij zag ook onderweg zoveel moois en legde ons van alles uit. Hij liet ons veel zien en proeven zoals ‘curd’,  wauw wat is dat lekker. We hebben al tijdens onze reis reclame voor jullie gemaakt en zijn dan ook vol lof over SRI LANKA OP REIS. Carolien enorm bedankt voor alles en natuurlijk vertellen wij het voort.

sri lanka vrouwen buiten dorp zwaaien

Freddie en Anja

Reisden samen

Aanrader

Alle locaties met zorg uitgekozen. Super mooie reis gemaakt. Carolien geeft vooraf een leuke omschrijving van de plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Op reis zelf is ze ook goed te bereiken bij eventuele vragen of iets dergelijks. Echt prima, aanrader!

Jeanette

Reisde met familie

Enthousiast

We zijn enthousiast meegenomen in het reisplan en we zijn ook heel enthousiast thuis gekomen.Onze reis was goed geregeld en mede door onze chauffeur Manju hebben we een hele mooie vakantie gehad. Mijn dochter wilde veel olifanten zien en dat is ruimschoots gelukt. Onze chauffeur voelde zich heel verantwoordelijk, een geruststellend idee voor mij als alleenreizende ouder met dochter.

Anne Marie

Reisde met dochter

100% genieten, zonder zorgen

Al vanaf het moment dat wij op Colombo aankwamen en kennis maakten met onze chauffeur dachten we, dit gaat goed komen. Zo fijn dat alles geregeld was, totaal geen zorgen. De afstanden vielen mee. De kinderen vonden het daardoor ook helemaal leuk en konden bijna altijd wel aan het eind van de dag een duik in het zwembad nemen. Het was 100% genieten, zonder zorgen. 

Esther

Reisde met gezin

Met een gerust hart je reis laten samenstellen

We hebben een fantastisch land bezocht met een vriendelijke bevolking en een overweldigend mooie natuur. SRI LANKA OP REIS is een organisatie met een snelle en plezierige aanpak waar je met een gerust hart je reis kunt laten samenstellen.

sri lanka schooljongens

Jolle en Hielkje

Reisden samen

Persoonlijk contact

Top is het persoonlijke contact. De gesprekken in Utrecht, telefonisch vooraf en ook nog even in Sri Lanka, hebben we zeker gewaardeerd. En de match met de organisatie in Nederland en in Sri Lanka is super! Een fijne partij die ook voor ons klaarstond als we ze nodig hadden. En de tip dat je in de Sri Lanka prima buiten het hotel kan eten was zeker waar.

locals reizen 2021 sri lanka

Maurice en Eline

Reisden samen

Droomreis op maat

Er is heel goed naar ons geluisterd en goed begrepen hoe onze droomreis op maat er uit moest zien. We hebben veel gezien en geleerd.

sri lanka tangalle

Anja

Reisde met familie

Prima hotels

Goed contact met Carolien, zorgvuldig en attent. En alle hotels prima uitgezocht, waarvoor veel dank. Prachtige dingen gezien, Sri Lanka heeft echt alles: historie, cultuur, bos/jungle, bergen, rijstvelden, theetuinen, zee en meren. Mooie reis in een mooi land.

Elmy en Kitty

Reisden samen

Hartelijk en zeer welkom

Wij vonden de aanpak van SRI LANKA OP REIS heel goed en het reisvoorstel zeer passend. Onze chauffeur Manjule heeft ons keurig opgehaald en was zeer vriendelijk en behulpzaam. De ontvangst was hartelijk en voelde zeer welkom. Hoogtepunten voor ons waren de treinreis, de walvistocht en het bezoek aan Galle. We kijken zeer tevreden terug op een onvergetelijke reis.

Constant

Reisde met familie

Persoonlijk en punctueel

De aanpak en het reisvoorstel van SRI LANKA OP REIS vonden we echt persoonlijk en punctueel. De ontvangst in Sri Lanka was zeer vriendelijk. De trekking vanuit het resort door de rijstvelden en thee plantages was een topper en ook de bezoeken aan de wildparken waren goed verzorgd. We kijken met een voldaan en tevreden gevoel terug op onze reis.

Hans en Kathy

Reisden samen

Persoonlijke aandacht en de juiste mensen ter plekke

Door goed te luisteren naar onze wensen en deze te combineren met alle kennis over Sri Lanka hebben we met SRI LANKA OP REIS een reis kunnen ervaren die ons nog lang zal bijblijven. Een reisorganisatie met persoonlijke aandacht en veel kennis die onze wensen weet om te zetten in een mooie reis en met de juiste mensen ter plekke.

start beklimming pidurangala

Jan en Astrid

Reisden samen

Veel aandacht, prima service

We kregen veel aandacht, prima service en goede informatie over wat we konden verwachten. We hebben echt de vakantie van ons leven gehad dankzij het goede programma, een fijne chauffeur en bovenal door de mensen in Sri Lanka. 

dambulla cave temple sri lanka

Marion

Reisde met haar familie

Onvergetelijke ervaring

Wij vonden het team van SRI LANKA OP REIS heel erg goed. En mede dankzij Terrance als chauffeur/gids, die ook met eigen initiatieven kwam, is deze reis een onvergetelijke ervaring geworden.

familie raften sri lanka

Coen

Reisde met gezin

Boven verwachting

Boven verwachting deze vakantie.De voorbereiding door Carolien en haar team in Sri Lanka was heel persoonlijk en plezierig. Veel geleerd, gezien, gehoord, besproken, het gevoel een beetje deel genomen te hebben aan Sri Lanka, niet zomaar toerist. De hele reis uit handen genomen en alles klopte.

Rafi en Marc

Reisden samen

Grote kennis van zaken

Wij zijn zeer tevreden over SRI LANKA OP REIS vanwege de grote kennis van zaken. Prachtig land met een grote verscheidenheid aan natuur en cultuur. En voortreffelijk eten. Vooral het vegetarische deel, hoewel wij geen vegetariër zijn.

hr. de Jong

Reisde met partner

Persoonlijke touch

Sri Lanka is zeer de moeite waard om te bezoeken. Het voordeel van reizen met SRI LANKA OP REIS is dat het je een persoonlijke touch geeft aan jouw ideale vakantie. Hiermee voorkom je dat je met bussen tegelijk bij toeristische plekken terecht komt. Daarnaast ontdek je andere plekken die je anders niet gaat zien. Carolien is van begin tot eind betrokken en geeft je advies en tips. Dank je wel Carolien voor deze geweldige ervaring. Wij gaan zeker nog eens terug naar dit prachtige land!

Simone

reisde met partner en ander stel

Heb je vragen over je volgende reis naar Sri Lanka? Neem gerust contact met ons op.

Wil jij meer weten over een mooie rondreis in Sri Lanka en de excursies die je er kunt doen?? Neem contact op met je persoonlijke reisplanner.


E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.