Klantervaringen met Sri Lanka op reis

Top

Top was de hele reis! Mede doordat ze alles zo persoonlijk hadden opgezet en aangepast aan onze wensen was het een geweldige reis!

Kitty en reisgenoten

Goede organisatie

Goede organisatie die alles goed regelt en waarbij je zelf duidelijk je wensen kunt aangeven.

Nicole en reisgenoten

Topper!

Je kunt al je wensen en opmerkingen kwijt. Er wordt geluisterd, meegedacht en snel gereageerd. Deskundigheid is hoog en zeker te vertrouwen. Keep up the good work, topper!

Rosemary en familie

Prachtig jungle eiland

De communicatie met Carolien ging heel goed, alle vragen snel, duidelijk en no nonsense beantwoord. Sri Lanka hebben wij (tiener gezin) ervaren als 1 groot prachtig jungle eiland, met enorme (thee)plantages en rijke cultuur en religie. Met heel veel blije gastvrije inwoners, die er alles voor doen om het toeristen naar de zin te maken.

Rob en familie

Leuke verrassingen, erg attent

De persoonlijke aandacht en uitgebreide gesprekken in het voortraject hebben de reis naar Sri Lanka en De Malediven voor ons onvergetelijk gemaakt. Toen onze verloving bij Carolien bekend werd zijn er diverse leuke verrassingen voor ons geregeld, echt heel erg attent en lief. Ga zo door!

Rob en partner

Betrouwbare chauffeur

Een schitterende reis met hotels op unieke locaties en een zeer betrouwbare chauffeur. Wat een mooi land! Deze reis gaan we niet snel vergeten.

Liesbeth en partner

Reis mooi op maat gemaakt 

Op reis met een divers reisgezelschap: jong, oud, man, vrouw, geeft diverse wensen. SRI LANKA OP REIS is erin geslaagd om voor ons allemaal een onvergetelijke reis te organiseren.

Saskia en familie

100% genieten, zonder zorgen

Al vanaf het moment dat wij op Colombo aankwamen en kennis maakten met onze chauffeur dachten we, dit gaat goed komen. Zo fijn dat alles geregeld was, totaal geen zorgen. De afstanden vielen mee. De kinderen vonden het daardoor ook helemaal leuk en konden bijna altijd wel aan het eind van de dag een duik in het zwembad nemen. Het was 100% genieten, zonder zorgen. 

Esther en familie

Prettig overleg, goede tips. Goed rekening gehouden met onze wensen. Prettige hotels en enthousiaste chauffeur. Het feit dat jullie het land kennen en veel plekken zelf hebben bezocht voegt veel toe.

Jullie kennen het land

Loes en familie

Het contact verliep heel erg prettig. We kregen goede input en suggesties en de communicatie verliep ook zeer snel. Het reisvoorstel was keurig afgestemd op onze wensen.De hele reis voldeed aan onze verwachtingen en meer. De gehele ervaring was bijzonder goed en we hebben het gevoel er alles uitgehaald te hebben wat we er uit wilden halen.

Prettig contact

Esther en Joost

De aanpak en het reisvoorstel van SRI LANKA OP REIS vonden we echt persoonlijk en punctueel. De ontvangst in Sri Lanka was zeer vriendelijk. De trekking vanuit het resort door de rijstvelden en thee plantages was een topper en ook de bezoeken aan de wildparken waren goed verzorgd. We kijken met een voldaan en tevreden gevoel terug op onze reis.

Persoonlijk en punctueel

Hans en Kathy

Een heerlijke vakantie, we hebben het erg fijn gehad. Nog steeds kijken we met veel plezier terug op onze reis en hebben we al veel andere mensen enthousiast gemaakt om ook een keer met SRI LANKA OP REIS naar Sri Lanka te gaan. Met onze chauffeur Tusitha hadden we een buitengewoon prettige begeleider en gids. Echt een aanrader voor gezinnen; rustig, goede chauffeur, bescheiden, humor; wij hadden hem er graag bij en hij was ook blij met ons

Aanrader voor gezinnen

Jan, Anja en kinderen

We hebben een fantastisch land bezocht met een vriendelijke bevolking en een overweldigend mooie natuur. SRI LANKA OP REIS is een organisatie met een snelle en plezierige aanpak waar je met een gerust hart je reis kunt laten samenstellen.

Met een gerust hart je reis laten samenstellen

Jolle en Hielkje 

Door goed te luisteren naar onze wensen en deze te combineren met alle kennis over Sri Lanka hebben we met SRI LANKA OP REIS een reis kunnen ervaren die ons nog lang zal bijblijven. Een reisorganisatie met persoonlijke aandacht en veel kennis die onze wensen weet om te zetten in een mooie reis en met de juiste mensen ter plekke.

Persoonlijke aandacht en de juiste mensen ter plekke

Jan en Astrid

Jullie zijn ontzettend vriendelijk en hebben een goed luisterend oor voor onze wensen, daar is dan ook volledig gehoor aan gegeven. Onze chauffeur was een ongelofelijke lieve en rustige man en mede door hem is onze reis onbeschrijfelijk mooi geworden. Niets was hem te veel en hij zag ook onderweg zoveel moois en legde ons van alles uit. Hij liet ons veel zien en proeven zoals ‘curd’,  wauw wat is dat lekker. We hebben al tijdens onze reis reclame voor jullie gemaakt en zijn dan ook vol lof over SRI LANKA OP REIS. Carolien enorm bedankt voor alles en natuurlijk vertellen wij het voort.

Vol lof

Freddie en Anja

Top is het persoonlijke contact. De gesprekken in Utrecht, telefonisch vooraf en ook nog even in Sri Lanka, hebben we zeker gewaardeerd. En de match met de organisatie in Nederland en in Sri Lanka is super! Een fijne partij die ook voor ons klaarstond als we ze nodig hadden. En de tip dat je in de Sri Lanka prima buiten het hotel kan eten was zeker waar.

Persoonlijk contact

Maurice en Eline

We kregen veel aandacht, prima service en goede informatie over wat we konden verwachten. We hebben echt de vakantie van ons leven gehad dankzij het goede programma, een fijne chauffeur en bovenal door de mensen in Sri Lanka. 

Veel aandacht, prima service

Marion en familie

Alle locaties met zorg uitgekozen. Super mooie reis gemaakt. Carolien geeft vooraf een leuke omschrijving van de plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Op reis zelf is ze ook goed te bereiken bij eventuele vragen of iets dergelijks. Echt prima, aanrader!

Aanrader

Jeannette en familie

Er is heel goed naar ons geluisterd en goed begrepen hoe onze droomreis op maat er uit moest zien. We hebben veel gezien en geleerd.

Droomreis op maat

Anje en familie

Wij vonden het team van SRI LANKA OP REIS heel erg goed. En mede dankzij Tushiti als chauffeur/gids, die ook met eigen initiatieven kwam, is deze reis een onvergetelijke ervaring geworden.

Onvergetelijke ervaring

Coen, Liesbeth en kinderen

We zijn enthousiast meegenomen in het reisplan en we zijn ook heel enthousiast thuis gekomen.Onze reis was goed geregeld en mede door onze chauffeur Manju hebben we een hele mooie vakantie gehad. Mijn dochter wilde veel olifanten zien en dat is ruimschoots gelukt. Onze chauffeur voelde zich heel verantwoordelijk, een geruststellend idee voor mij als alleenreizende ouder met dochter.

Enthousiast

Anne Marie en Camilla

Goed contact met Carolien, zorgvuldig en attent. En alle hotels prima uitgezocht, waarvoor veel dank. Prachtige dingen gezien, Sri Lanka heeft echt alles: historie, cultuur, bos/jungle, bergen, rijstvelden, theetuinen, zee en meren. Mooie reis in een mooi land.

Prima hotels

Elmy en Kitty

Boven verwachting deze vakantie.De voorbereiding door Carolien en haar team in Sri Lanka was heel persoonlijk en plezierig. Veel geleerd, gezien, gehoord, besproken, het gevoel een beetje deel genomen te hebben aan Sri Lanka, niet zomaar toerist. De hele reis uit handen genomen en alles klopte.

Boven verwachting

Rafi en Marc

Wij vonden de aanpak van SRI LANKA OP REIS heel goed en het reisvoorstel zeer passend. Onze chauffeur Manjule heeft ons keurig opgehaald en was zeer vriendelijk en behulpzaam. De ontvangst was hartelijk en voelde zeer welkom. Hoogtepunten voor ons waren de treinreis, de walvistocht en het bezoek aan Galle. We kijken zeer tevreden terug op een onvergetelijke reis.

Hartelijk en zeer welkom

Constant en familie

 

Wij zijn zeer tevreden over SRI LANKA OP REIS vanwege de grote kennis van zaken. Prachtig land met een grote verscheidenheid aan natuur en cultuur. En voortreffelijk eten. Vooral het vegetarische deel, hoewel wij geen vegetariër zijn.

Grote kennis van zaken

hr. en mw. de Jong

Sri Lanka is zeer de moeite waard om te bezoeken. Het voordeel van reizen met SRI LANKA OP REIS is dat het je een persoonlijke touch geeft aan jouw ideale vakantie. Hiermee voorkom je dat je met bussen tegelijk bij toeristische plekken terecht komt. Daarnaast ontdek je andere plekken die je anders niet gaat zien. Carolien is van begin tot eind betrokken en geeft je advies en tips. Dank je wel Carolien voor deze geweldige ervaring. Wij gaan zeker nog eens terug naar dit prachtige land!

Persoonlijke touch

Simone en partner reisden samen met een ander stel