Home » Reisspecialist Sri Lanka » Klantervaringen

Lees wat onze klanten zeggen…

Onze klanten raken niet uitgepraat over de bijzondere rondreis die ze met ons hebben gemaakt. Dat laten ze ons weten met enthousiaste verhalen in de reviews die gemiddeld op het rapport cijfer 9 ( en soms zelfs hoger) uitkomen.

Zorgeloze reis
We hadden steeds goed contact met snelle reacties. Bij aankomst in Sri Lanka stond onze gids klaar en heeft ons perfect begeleid tijdens de hele reis. Hij was super.

De hotels waar we verbleven waren allemaal goed, vooral het hotel in Ella was echt heel bijzonder met een supermooi uitzicht!
 
We hebben een unieke ervaring gehad, dankje!

Ik zou jullie zeker aan anderen aanbevelen. We hebben een zorgeloze reis gehad.
rondreis Sri Lanka met afsluiting op de Malediven

Tinne

reisde met partner Sri Lanka & Malediven, maart 2024
De organisatie is er altijd voor je
Kenmerkend voor reisorganisatie SRI LANKA OP REIS is de fijne persoonlijke benadering. Je eigen keuzes staan centraal en de organisatie is er altijd voor je.

Onze reis was een mooie combinatie van natuur, cultuur en rusttijden.
 
De hotels waren heel erg goed, het hotel in Ella het mooiste, wat een fantastisch uitzicht en een prachtige kamer. 
De excursies waren super al was de klim van Pidurangala net te heftig voor ons. De Dambulla tempels zijn enorm indrukwekkend en Udawalawe is fantastisch om olifanten families van zo dichtbij te zien.

Als je Sri Lanka wilt ontdekken op jouw manier in fantastische kleinschalige hotels met prachtige uitzichten dan raden we SRI LANKA OP REIS van harte aan.

Henk & Hedi

reisden met z’n tweeen feb/maart 2024
Zorgvuldige voorbereiding, mooie reis met veel natuur
We hebben een prachtige reis gemaakt, we hadden het gevoel dat we alsmaar in de natuur leefden.

We houden van wandelen en hebben een aantal hikes gemaakt met prachtige uitzichten. Verder ook een leuke kookles gedaan.
We verbleven in mooi gelegen hotels waarbij het hotel in Ella echt een van de hoogtepunten was.

Bij de voorbereiding was er door SRI LANKA OP REIS een zorgvuldige planning gemaakt en was er altijd een hele snelle reactie op onze vragen. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.

M.B.

reisde met grote familie dec/jan 2024
Professioneel en betrokken van A tot Z
We hebben een fantastische vakantie gehad in Sri Lanka. Ik vond de combi met de Malediven erg fijn. We hebben erg mooie en bijzondere dingen gezien.
 
Wat me vooral opviel, was dat we meestal vrij weinig merkten van de hoeveelheid toeristen die er was. Onze chauffeur speelde daar goed op in. Alleen bij de tweede safari was het drukker en natuurlijk bij de Nine Arch Brigde. 
De Malediven waren ook echt prachtig!
 
Fijn dat je zo betrokken was. We hebben echt ervaren dat je jouw kennis en ervaring in de reis hebt gestopt.
 
Van tevoren is het moeilijk om te zeggen of het reisvoorstel passend is, maar we hebben ervaren dat het reistempo en de verschillende activiteiten precies goed pasten bij wat wij wilden en aankonden. Dit was precies de reis die ik voor ogen had en graag wilde.
 
SRI LANKA OP REIS heeft veel kennis en ervaring in Sri Lanka, is professioneel en betrokken van A tot Z. Ook tijdens de reis kregen we berichten met extra info als dat nodig was.
 
rondreis sri lanka en malediven

Carine

reisde met gezin, juli/aug. 2023 (SL & Malediven)
Hoge service en kennis van zaken
We hebben zeer veel verschillende dingen gezien en gedaan. Cultuur, natuur en de geschiedenis van Sri Lanka.

Overnachten in Gal Oya National Park was geweldig. Het hele concept klopt en ligt midden in de natuur. Zeer sfeervol en heerlijk eten, mooie luxe tenten.
 
Onze reis was heel goed geregeld. Veel variatie tussen natuur, cultuur en geschiedenis. Heerlijk gegeten. Sri Lanka is een top land met zeer vriendelijke, open mensen die ondanks dat ze weinig bezitten erg behulpzaam en gastvrij zijn. Carolien is zeer betrokken en we hadden heel goed overleg over wat we graag zouden willen.
 
SRI LANKA OP REIS zorgt voor een onvergetelijke, mooie, gevarieerde reis met zeer betrokken en ervaren eigenaresse. Hoge service, betrouwbaar en kennis van zaken.

Lyonne

reisde met partner, juli/aug. 2023
Ontzorging en vrijheid

We zijn heel blij met SRI LANKA OP REIS! Het biedt de voordelen van 2 werelden; aan de ene kant zijn alle belangrijke dingen geregeld en uitgezocht en is het zo fijn dat jij, Carolien, zo toegankelijk en dichtbij bent voor vragen. En toch hebben we de vrijheid van zelfstandig reizen, eigen tempo kunnen bepalen en eigen keuzes kunnen maken.
 
SRI LANKA OP REIS heeft het mogelijk gemaakt onze droom ‘reizen met onze tieners’ werkelijkheid te maken. We hebben een fantastische tijd gehad en heel mooie herinneringen gemaakt met ons gezin!
 
Sri Lanka heeft onze verwachtingen overtroffen met haar vriendelijke bevolking en de enorme verscheidenheid aan natuur. We zijn op safari geweest, hebben gesurft, geraft, gesnorkeld, gekookt, gewandeld en vooral heel veel dieren gezien!
 
Carolien was heel prettig in de communicatie; goed bereikbaar, snel in haar reactie en dacht altijd goed mee bij vragen of problemen.
In haar reisconcept komt de ontzorging door een goede reisorganisatie samen met de vrijheid van eigen tempo bepalen en keuzes kunnen maken.
sri lanka op reis raften en canoying Kitulgala

Baukje

reisde met gezin met tieners, juli/aug. 2023
Unieke ervaring

Carolien heeft ons een unieke ervaring gegeven waar wij nog jaren met veel plezier aan zullen terugdenken.
 
De hotels waren qua locaties uitstekend en onderscheidend. Iedere keer was het weer een verrassing op welke mooie plek wij zouden terecht komen en wat wij daar weer zouden gaan beleven.

Onze chauffeur was geweldig en de planning van onze reis (met veel vrije tijd) was ook top.
 
Het contact met Carolien verliep, zowel in de voorbereiding als tijdens de vakantie, soepel, direct en snel. Wat Carolien belooft, komt ze na. En tot slot, niet onbelangrijk: dat alles tegen een hele redelijke prijs.
sri lanka op reis hotel unawatuna

Robert

reisde met gezin met tieners, juli/aug 2023
Indrukwekkende ervaring, prachtige mix en vrolijke mensen

We hebben onze gewenste reis gemaakt en er was goede en duidelijke communicatie. We hadden zelf al een idee in ons hoofd, dit is in overleg nog verder geoptimaliseerd.

Onze chauffeur stond op ons te wachten, ondanks dat we een uur te laat aankwamen op het vliegveld. Een leuke en bescheiden gids. Hij dacht goed mee met onze wensen en heeft nog een paar extra excursies geregeld.

Verschillende hotels hadden een prachtig uitzicht, vooral in Sinharaja, Yala, Ella en Kitulgala. In het algemeen valt vooral de dienstbaarheid en vriendelijkheid van de medewerkers op (en eigenlijk van alle Sri Lankanen)

Het geheel was een leuke en indrukwekkende ervaring, prachtige mix van natuur, cultuur en activiteiten. Daarbij altijd lachende en vrolijke mensen.

Rob

reisde met gezin met tieners, juli/aug 2023
Supervakantie

Vanaf het begin persoonlijk contact, betrokken, meedenkend en snel en prettig in de communicatie. We ontvingen een heel goed reisvoorstel.

De hotels waar we verbleven waren leuk en van elkaar verschillend en bijna allemaal authentiek.

Het mooiste hotel was in Ella. Fantastisch uitzicht vanuit de slaapkamer en de badkamer. We werden getrakteerd op een apenfamilie in de boom tegenover ons balkon. De leukste excursie vonden wij de safari in Yala National Park.

Het was een supervakantie. Heel enthousiast bevelen we jullie aan bij anderen.
reiziger Sri Lanka op reis in Ella

Patrick

reisde met partner, juli/aug. 2023
Een dikke vette 10

Prettige communicatie, flexibel in bereikbaarheid en snelle respons. Het reisvoorstel was direct goed en voldeed aan onze wensen. Onze gids was heel vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.
 
Goede afwisseling van type hotels. Goede standaard, netjes en schoon. Van prachtige kleinschalige familiekamers aan het strand tot heel relaxed met mooie kamers en heerlijk eten.  
 
De excursies waren een mooie afwisseling van natuur en cultuur. We hebben ook excursies gedaan die extra getipt werden in het reisprogramma.
 
Terugkijkend op onze reis geven we een dikke vette 10! Het was een fantastische reis zo met de kinderen. Daarbij vriendelijk mensen en een prachtig afwisselend land.
 
SRI LANKA OP REIS heeft alles goed geregeld. Echt een aanrader!
 

C.F.

reisde met gezin met jongere kinderen, juli/aug 2023
Fantastische reiservaring
 
Fijne persoonlijke aanpak. evt problemen werden adequaat opgelost. We hadden ook een hele fijne chauffeur en gids.
 
De hotels waren heel goed, de leukste was in Sinharaja Rainforest met prachtig uitzicht, kleinschalig en fantastisch personeel.
 
We kregen fantastische begeleiding en info zowel vooraf als tijdens de reis.
 
Kortom, SRI LANKA OP REIS is een fijne reisorganisatie die kijkt naar jouw wensen. Persoonlijk en op maat voor een fantastische reiservaring!
 
handstand 2 meisjes Pidurangala Sri Lanka

Margreet

reisde met familie met jongere kinderen, juli/aug 2023 (SL & Malediven)

Oog in oog met 4 luipaarden, neus aan neus met een olifant

Onze reis was fantastisch, we hebben van elke dag genoten. Fijne kleinschalige hotels, met goede service en lekkere familiekamers. Yala camp was de meest fantastische ervaring. De staff daar was zo enthousiast en meedenkend. Het diner bij kaarslicht was sprookjesachtig. De safarigids fantastisch en de tenten heel gezellig en compleet ingericht. 

De geplande excursies waren helemaal wat wij graag wilden zien. Het fietsen door de koningsstad was super. Het additionele koken in Ella ontzettend tof. De safari in Yala onvergetelijk. Additioneel hebben wij de grottempel in Dambulla bezocht: één van de hoogtepunten. Ook hebben wij op voorstel van de chauffeur een religieuze avond doorgebracht bij Yala op een plek voor moslims, boeddhisten en hindoes. Een heel mooie ervaring. Galle vonden wij erg mooi en de moeite waard.  De leukste excursie was de safari in Yala. We hebben oog in oog gestaan met 4 luipaarden en neus aan neus met een olifant. Super! 

Sri Lanka heeft onze verwachtingen overtroffen. Een fantastisch divers land dat veel te bieden heeft op cultuur en natuur. Maar ook een lekker vakantieland is met zijn tropische stranden.

Als je op zoek bent naar een complete en ontzorgde vakantie in Sri Lanka, bel dan SRI LANKA OP REIS.
luipaard in yala sri lanka

Renate

reisde met gezin met jongere kinderen, juli 2023

Droomreis 

Er is goed naar onze wensen geluisterd en snel was ons reisplan compleet. 

Bij aankomst in Sri Lanka stond onze chauffeur ons op te wachten bij het vliegveld. Hij hielp ons mee met het regelen van allerlei dingen, een betrouwbare vaderlijke man. 

Vooral aan het hotel in Sinharaja Rainforest bewaren we goede herinneringen. Het was kleinschalig met lieve mensen op een heel bijzondere plek. 

De leukste excursies vonden wij de safari in het wildpark en de jungle tocht in het regenwoud. We hebben heel veel dieren gezien en de kinderen vonden dit fantastisch. 

Voor ons een droomreis met als extra toevoeging het vinden van mijn biologische familie.

We hebben SRI LANKA OP REIS leren kennen als een hele fijne kleinere reisorganisatie die iets maakt wat bij je past qua wensen en budget.

Iresha

reisde met gezin tieners, juli 2023

Nooit 2 keer zelfde land, maar daar gaan we ons nu niet aan houden!

Vooraf goede communicatie, goede bereikbaarheid, transparantie en een reis op maat.

We voelden ons heel erg welkom en gingen op pad met een fijne, betrokken en verantwoordelijke chauffeur. Die niet alleen veel kennis had, maar vooral ook heel gezellig was. Met het oog op duurzaamheid waren we heel verrast dat de auto waarmee we reisden hybride was.

Ons verblijf was in hele fijne accommodaties, verrassend verzorgd en op prachtige locaties. De leukste excursies vonden wij de cooking class en de safari’s, het is altijd leuk om dieren in het wild te zien. Onze reis was echt boven verwachting, Sri Lanka is een prachtig land met veel diversiteit.

Dit was een ervaring om nooit meer te vergeten. We hebben van elke dag genoten, echt een geweldige reis van begin tot eind. We gaan nooit twee keer naar hetzelfde land, maar ik denk niet dat we ons daar nu aan gaan houden!

Elza en Jan in Sri Lanka

Elza & Jan

reisden samen, juli 2023 (Sri Lanka & Malediven)

Echt top! 

Heel fijn contact bij alle voorbereidingen. We moesten even de hotelkeuzes aftasten, maar dat ging helemaal goed

We hadden een hele fijne chauffeur. Hij heeft de hele vakantie goed op ons gelet en met ons meegedacht. 

Het hotel in het zuiden bij Galle, Tabula Rasa Resort is echt fantastisch. Prachtig aangelegd, heerlijk verblijf met fantastisch uitzicht. Echt een hele fijne start (of afsluiter, voor reizigers die het rondje andersom maken).

Alle excursies waren erg leuk. De leukste excursie vonden wij de wandeling in Knuckles met een fantastische gids met heel veel kennis en enthousiasme. 

Terugkijkend op onze reis was het allemaal fantastisch, met een goede mix aan hotels en heel veel verschillende activiteiten.

Een 10 voor SRI LANKA OP REIS.  Echt top!

theeplukkers sri lanka

D.T.

reisde met gezin met tieners, juli 2023

Voor jong en oud een fantastische ervaring

We kregen een snelle reactie op onze eerste mail. Daarna telefonisch contact waarin de wensen geïnventariseerd zijn. Na een paar keer mailen was de reis gepland.

Onze chauffeur reed uitstekend, hij gaf extra achtergrondinformatie over zaken die we zagen en de auto was schoon en comfortabel. De excursies waren allemaal prima, de Pidurangula rots was heel erg uitdagend om de top te bereiken. De leukste excursie vonden we de jungle trip in Yala National Park waar we uiteindelijk toch een luipaard hebben gespot.

We hebben al een aantal verre buitenlandse reizen gemaakt, maar de grote verscheidenheid aan activiteiten (van kookworkshop tot trekking, van tempelbezoek tot jungle safari) maakt dit een fantastisch land. En natuurlijk het lekkere warme weer, het heerlijke eten en de vriendelijke mensen.

Onze top: door de grote verscheidenheid aan excursies en kleinschalige accommodaties is deze reis voor iedereen (jong en oud) een fantastische ervaring geweest.

kookles sri lanka

Eric

reisde met familie met tieners, juli 2023

Aanrader, als je zorgeloos wilt genieten

Top! Snel, duidelijk, overzichtelijk, goed georganiseerd, fijne contacten op locatie, reis echt aangepast op onze wensen.

Het reisvoorstel was erg goed en in lijn met onze wensen, namelijk veel activiteiten en mooie locaties. Heel knap hoe SRI LANKA OP REIS dit met 1 gesprek zo goed op wist te pakken.

Onze gids was echt super. Hele lieve, vriendelijke man die ons meteen thuis liet voelen in Sri Lanka. De eerste dag hadden we al een mini ziekenhuis crisis en we voelden ons door iedereen enorm geholpen.

In Ella was het eten en de kamer met uitzicht echt geweldig. En aan de zuidkust waren de kamer, het zwembad en stranduitzicht echt super.

De excursies waren precies wat we wilden. Kitesurfen was echt top op die locatie, de trekking was prachtig en het eten was heerlijk.

“Wat een topvakantie, Sri Lanka op Reis heeft voor ons echt de perfecte reis samengesteld. Zeker een aanrader als je echt zorgeloos wil genieten!”

meisje zittend op berg sri lanka

Marjolein

reisde met partner, juni 2023

Intensief genoten, geweldige chauffeur

Een hele prettige ervaring. Fijne ontvangst. Carolien denkt goed mee. We hebben alles gezien wat mogelijk was binnen onze reistijd. We zijn zeer tevreden.

Er was ook direct een klik met onze privéchauffeur. We hadden het niet beter kunnen treffen.

Hij was niet alleen een geweldige chauffeur (ik ben geen moment bang geweest, ondanks het drukke door elkaar scheurende verkeer), maar ook had hij veel kennis van alles. We hebben veel van hem geleerd.

De tentovernachting met het buiten eten aan een kampvuur was wel heel speciaal. Net zoals de schildpadden die eieren ging leggen, bizar gaaf om mee te maken!!

Geweldige rondreis gemaakt die Carolien voor ons vieren heeft uitgewerkt. Vooraf maakte ik me wel druk om het een en ander, maar Carolien heeft al mijn onzekerheden weg kunnen nemen. We hebben intensief genoten van deze reis met geweldige chauffeur/gids.

Monique en familie

Monique

reisde met familie met oudere kinderen, juni 2023

Top-reis!

Warm en hartelijk ontvangen door onze chauffeur in Sri Lanka. Hij reed rustig, zeker en superveilig.

Alle hotels van ‘uitstekend’ tot zeer uitstekend’. Ruime kamers met ruime bedden, airco, hele vriendelijke behulpzame staf. Zowel de trekking bij Knuckles als de birdwatching bij Tangalle waren zeer de moeite waard.

SRI LANKA OP REIS is een betrouwbaar bureau, met een goede kennis over het land. De informatie die wordt gedeeld is prima en samen kan je een goed reisplan opstellen en zo nodig aanpassen. Het was een ‘top-reis’ hartstikke fijn om vooraf, tijdens en na de vakantie contact te hebben.

theeplukkers sri lanka

Karen en George

reisden met z’n tweeën, april 2023

Goede organisatie, geweldige reis, eindcijfer 10!

We hebben genoten! Prachtig land. Vriendelijke mensen. Alles goed geregeld, mede door onze geweldige chauffeur. Goeie chauffeur in het krankzinnige verkeer. Veel kennis over het land. Flexibel naar onze wensen.

De hotels waren prachtig gelegen. Super vriendelijk personeel. Heerlijk eten. Alle excursies leuk en goed. De leukste vonden we de safari’s, m.n. de eerste in Habanara. Heel veel olifanten gezien!

SRI LANKA OP REIS is een goede organisatie. We hebben een geweldige reis gehad. Eindcijfer 10!

sri lanka olifanten minneriya national park

M.T.

Reisde met partner, maart 2023

Chauffeur was de kers op de taart

Na jarenlang met de bus langs het kantoor van SRI LANKA OP REIS gereden te zijn eindelijk binnen. Goed geluisterd naar onze wensen en ideeën geïmplementeerd. Wat besproken was kwam terug aangevuld met leuke andere ideeën.

Onze chauffeur was de kers op de taart. Rustig en kwam constant met ideeën wat er onderweg te doen was. Zorgde voor water en fruit en hield ons goed in de gaten. Kwam met kleine dingen die hij je laat zien en proeven. Was een feestje bij hem in de auto. De hotels waar we verbleven waren stuk voor stuk uniek

Als je de reis van je leven wilt maken moet je bij jullie zijn. Dus we zullen je absoluut promoten. SRI LANKA OP REIS heeft ons met een vakantie op maat een meer dan geweldige herinnering bezorgd.

safari sri lanka

Lisette & Johan

Reisden met z’n tweeen, feb/maart 2023

Volledige ontzorging, heerlijk echt vakantiegevoel!!

SRI LANKA OP REIS, een kleinschalige organisatie met veel kennis over het land en de mogelijkheden om een op de groep aangepaste mooie reis te maken. Goede chauffeur en fijne gidsen/ trackers. Volledige ontzorging wat een heerlijk echt vakantiegevoel geeft!!

Perfecte privéchauffeur met een goed oog voor zijn klanten. Steeds alert en echt overal op tijd! Rustige rijder, die ook rekening houdt met vragen zoals een dagelijks kopje koffie?

Het verblijf tijdens de afsluiting van de reis was superb! De mooie kamers, de service en de prachtige terrassen waar je bij regen prima buiten kon blijven waren geweldig! De mooie tuin met het zwembad – s’ avonds verlicht- was super romantisch. Hele mooie ontvangstruimte en erg aardige mensen. Top verblijf!

cinnemon lodge sri lanka

Anke

Reisde met kleine groep, februari 2023

Persoonlijk contact, goede opvolging

Carolien heeft goed geluisterd naar onze reiswensen en reageerde zeer snel op onze vragen.

Onze chauffeur was vriendelijke en reed zeer save en rustig in het in onze ogen zeer hectische verkeer. Wij vonden het bezoek aan Anuradhapura een van de hoogtepunten van onze reis mede door de geweldige gids.

Er is heel goed naar onze wensen geluisterd en de afsluiting van onze reis in de villa aan de zuidkust was een paradijsje.

anuradhapura september 2021 sri lanka

Rita

reisde met partner en ander stel, februari 2023

Onvergetelijke herinnering met onze zoon van 1,5 jaar

Fijn contact, goed bereikbaar. Een heel warm welkom, we hebben met onze chauffeur een speciale band opgebouwd.

We hebben vrijwel iedere dag iets gezien/gedaan. Alles even mooi en bijzonder. En nog genoeg te zien, dus goede reden om nog een keer terug te gaan. SRI LANKA OP REIS heeft ons geholpen met het maken van een prachtige gezinsreis. Een voor ons onvergetelijke herinnering met onze zoon van 1,5 jaar.

Anneloes

reisde met gezin met peuter, jan/feb 2023

Reisbureau met kennis van zaken

Onze reis was een mooie mix aan zon, zee, natuur en cultuur en bij de samenstelling ervan is maximaal rekening gehouden met onze wensen.

Onze chauffeur was een zeer charmante, toegewijde en professionele gids met enorme kennis van zaken.

De safari vonden we heel leuk en ook het boottochtje op het Dutch Canal was een leuk uitstapje. We verbleven in fijne hotels met mooie kamers en het eten was ook erg verzorgd. Helemaal super vonden we de boutique bungalow in de heuvels bij Kandy.

SRI LANKA OP REIS is een reisagentschap met kennis van zaken en hele goede assistentie “ter plaatse”.

Bartel

reisde met partner, nov./dec. 2022

Top bestemming met baby

Bedankt voor het organiseren van deze prachtige vakantie. Alles super snel en goed geregeld, goed en laagdrempelig bereikbaar. Sri Lanka op reis was van begin tot eind zeer betrokken.

Met ons zoontje van 9 maanden hebben we het rustiger aan gedaan dan we normaal zouden doen, maar het maakt de reis nog 10 keer zo bijzonder. We hebben enorm genoten en Sri Lanka is echt een topbestemming met een baby. Alle mensen in Sri Lanka houden van baby’s en onze gids heeft ‘m ook af en toe met veel plezier van ons overgenomen als we met iets bezig waren.

Prachtig en veelzijdig land dat heel goed en makkelijk te bereizen is met een baby en auto met privéchauffeur.

familie met baby en olifant sri lanka

Dirk

reisde met gezin met baby, sept./okt. 2022

Meerwaarde heel duidelijk

De meerwaarde van Sri Lanka op Reis is voor mij wel heel duidelijk, goede route en rekening gehouden met klimaat, ruigheid zee, super mooie hotels, heel fijne chauffeur.

Sri Lanka is een waanzinnig land, authentiek en redelijk goed ontwikkeld, heel veilig met enorm vriendelijke mensen. Rondreizen is heel makkelijk en indrukwekkend. Mooie hotels, heerlijk eten en fijn klimaat.

Ik ben met mijn 3 dochters (8, 9 en 12 jaar) een ervaring, mooie herinnering en hele fijne vakantie rijker. Dankjewel!

Susanne

reisde met gezin, aug. 2022

Betrokken reisbureau dat werkelijk maatwerk levert

We vonden de uitgebreide intake erg prettig, er is echt de tijd voor ons genomen.

Het was in veel opzichten een bijzondere reis. De overnachting in het tentencomplex vonden we heel bijzonder, daar werd het ontbijt geserveerd op hele mooi gedekte tafels. In Trincomalee kwamen we in een soort paradijs terecht. We werden allerhartelijkst ontvangen op alle locaties. De mensen in Sri Lanka zijn super lief en gastvrij.

Onze chauffeur Nishantha was top! Hij was geduldig, flexibel, behulpzaam en altijd vrolijk.

SRI LANKA OP REIS hebben we leren kennen als een betrokken reisbureau dat werkelijk maatwerk levert met oog voor de wensen van de klant.

sri lanka trincomalee surfplanken in hutje

Hans en Laura

reisden met gezin, juli/aug. 2022

SRI LANKA OP REIS; dé organisatie voor Sri Lanka

Het was een geweldige rondreis, we hebben erg genoten van het mooie land. Mooie natuur, parken, zee en mensen.

De ontvangst door zowel de chauffeur, door de bevolking als ook door de hotels was geweldig. Mensen zijn zo relaxed en vriendelijk. Zeer mooie hotels op geweldige locaties. Voor de hotels zelf was het treurig dat het zo rustig was. Zelf hadden we het idee dat we elke keer de mooiste kamers kregen en we erg verwend werden.

Sri Lanka is een verrassend mooi land vooral door haar natuur en haar mensen.

SRI LANKA OP REIS is dé organisatie voor Sri Lanka. Carolien bedankt!

surfen arugam bay sri lanka van boven af gezien

Andre

reisde met gezin, juli/aug. 2022

Topvakantie met de hele familie

Alles goed geregeld en leuke activiteiten. Erg passend bij onze wensen: cultuur, inspanning en ontspanning. Overal goede ontvangsten, leuke verrassingen voor onze jarigen.

SRI LANKA OP REIS geeft goede adviezen en ook tussentijds relevante informatie. Zeker aan te raden. Alles perfect geregeld en goede gidsen en verblijf. Via onze chauffeur ook informatie gekregen, heeft ook goed geanticipeerd op onze wensen.

Topvakantie met de hele familie. Verzorgd, fijne hotels, fantastische activiteiten en erg goed beeld gekregen van hoe fantastisch Sri Lanka is.

mensen bovenop Sigiriya leeuwenrots

Wil en Ruthy

reisden met familie, juli/aug. 2022

Fijne vibe (ondanks de huidige crisis)

Sri Lanka is veelzijdig en heeft een hele fijne vibe (ondanks de huidige crisis). Door de goede organisatie en fijne gids is de hele reis soepel verlopen.

De reis was goed voorbereid door Carolien en we hebben voldoende ruimte gekregen om feedback te geven op het voorstel.

Er is ook aandacht geweest voor onze zorgen rondom de crisis.

Wij vonden Dambulla Cave Temple indrukwekkend en de olifanten in het wildpark waren ook gaaf.

Nogmaals dank voor de goede organisatie, we hebben een hele fijne reis gehad. We zouden iedereen die nog twijfelt over reizen in Sri Lanka nu dat zeker aanraden.

dambulla cave temple sri lanka

Lorien

reisde met grote 3-generatie familie, juli/aug. 2022

Geweldige organisatie, vanaf de planning tot de reis zelf

Tijdens onze reis hebben we te veel gezien om op te noemen. Ik denk wel dat we geluk hadden dat het nergens erg druk was nu.

Als enige toeristen de avondceremonie meemaken in Anuradhapura, Dambulla bekijken en soms alleen tussen de boeddha’s in de grotten staan en met slechts een paar jeeps naast de olifanten staan in Minneriya. We hebben een fantastische reis gemaakt en zijn super blij dat we hebben doorgezet om toch te gaan. Wel ontzettend erg wat het brandstoftekort voor gevolgen heeft voor alle mensen daar.

SRI LANKA OP REIS is gewoon een geweldige organisatie vanaf het eerste moment van plannen van onze reis in 2019, de begeleiding door de verschillende crisissen t/m het eindresultaat: de reis zelf!

familiefoto sri lanka

Karin

reisde met gezin, juli/aug. 2022

Zorgeloze organisatie en goed bereikbaar

Morgen laatste dag voor we uit dit prachtige land weer vertrekken, we hebben het super gehad! Top begeleiding door onze chauffeur Indee en heel veel gezien en beleefd. Gisteren en vandaag heeft hij zelf nog 2 dingen geïmproviseerd die wij erg konden waarderen.

Sri Lanka…prachtig land, heerlijk eten, vriendelijke mensen.

SRI LANKA OP REIS…zorgeloze organisatie en zeer goed bereikbaar!

theeplukkers sri lanka

Fleur

reisde met gezin, juli 2022

Goede en betrouwbare contacten in Sri Lanka

De aanpak van Sri Lanka op reis was vertrouwenwekkend. Ze zijn aardig en luisteren goed naar wat je wilt. We hadden eerst zelf een plan maar dat van Sri Lanka op reis was beter.

Hoogtepunten tijdens de reis waren de safari in de buurt van Sigiriya en de dolfijnen die we zagen tijdens de catamaran tocht in Trincomalee. We kunnen nog jaren nagenieten van deze reis.

Carolien heeft goede en betrouwbare contacten in Sri Lanka. Ik raad iedereen aan om via haar te boeken.

yala sri lanka met jeep en rust

Hans

reisde met gezin, juni 2022

Aanbevolen voor grotere (familie) groep

Wij reisden met een grotere familie en waren erg blij dat alles van tevoren heel goed geregeld was. Ons hotel in Kandy was het mooiste hotel waar ik ooit ben geweest. Hele leuke excursies gedaan, vooral Yala National park en Pidurangala waren beiden heel erg mooi. Sri Lanka is een van de mooiste landen waar ik ooit ben geweest en ik heb echt omgekeerde heimwee.

Onze reis was super, supermooi en ook goed en snel geregeld we kijken erop terug met een 10!

surfen sri lanka arugam bay

Hannah

reisde met familie, mei 2022

Heimwee in het kwadraat!

Het is fijn om een individuele reis te maken met chauffeur en dat dit geregeld is bij aankomst. Sri Lanka op reis is hier voor 100% in geslaagd. We hadden 3 fantastische weken in een heel bijzonder mooi en lief land. We hadden geweldige hotels in verschillende prijsklassen. We werden steeds verrast door de ligging en de ongelooflijk vriendelijke mensen. De afwisseling maakte het heel bijzonder.

Hoe we terugkijken op onze reis? Heimwee in het kwadraat!

Gemma

reisde met partner, april 2022

Onze chauffeur; bracht zijn enthousiasme op ons over

Onze chauffeur, Kitshiri is een heel prettig persoon en een heel goede gids. Hij wist ons veel te vertellen en bracht zijn enthousiasme op ons over. Sri Lanka is een prachtig land met veel cultuur, natuur en super lieve mensen. De glamping in Knuckels was wel heel bijzonder. Mooie locatie en fijne mensen.

Terugkijkend op onze reis hebben we een super leuke ervaring gehad. Heel persoonlijk en betrokken! Thanks!

hotel in sri lanka in ella

Odile

reisde met partner, februari 2022

Prachtige reis, persoonlijke aandacht en betrokkenheid

De persoonlijke aandacht was prettig en zeker ook de daadkracht en ‘to-the-point’ actie. De ontvangst in Sri Lanka was overal erg warm. De hotels, het personeel, de omgeving en het interieur waren betoverend. De leukste excursies waren de safari’s vanwege de belevenissen in de natuur en wildernis. We hebben echt een prachtige belevenis gehad. We geven jullie een 10 vanwege de persoonlijke aandacht, reistips en de betrokkenheid.

Hanneke

reisde met partner, februari 2022

De persoonlijke aanpak is onderscheidend

De persoonlijke aanpak met snelle tussendoor contacten, inclusief Whatsapp, was onderscheidend. Sri Lanka is een mooi land met een goede balans natuur, cultuur en relaxen. Het heeft van alles wat. De gevraagde rust zat in ons reisprogramma. In Kaudulla National Park hebben we heel veel olifanten gezien, de safari’s waren goed geregeld. Erg blij waren we met onze chauffeur, hij sprak goed Engels en speelde in op onze wensen en organiseerde precies wat wij nodig hadden.

Als reisorganisatie heb jij het verschil gemaakt. Dank daarvoor!

Anneke

Reisde met gezin, januari 2022

Deze reis staat op nummer 1

Wij hebben meerdere reizen mogen maken, maar deze reis staat echt op nummer 1. Dat komt omdat alles zo goed geregeld was vanuit Nederland maar ook in Sri Lanka. Wij vonden de excursies heel leuk en afwisselend en waren keer op keer verrast hoe mooi het land is. Zo zijn we naar een prachtige waterval geweest. Je liep door de jungle en kon daar in verschillende watervallen zwemmen. Echt een unieke ervaring.

Er is voor ons een fantastische reis samengesteld die aan al onze verwachtingen, heeft voldaan.

Mariska en Leo

reisden met z’n tweeen, december 2021

Top

Top was de hele reis! Mede doordat ze alles zo persoonlijk hadden opgezet en aangepast aan onze wensen was het een geweldige reis!

Kitty

reisde met partner en vrienden

Jullie kennen het land

Prettig overleg, goede tips. Goed rekening gehouden met onze wensen. Prettige hotels en enthousiaste chauffeur. Het feit dat jullie het land kennen en veel plekken zelf hebben bezocht voegt veel toe.

st andrews hotel nuwara eliya sri lanka

Loes

Reisde met gezin

Goede organisatie

Goede organisatie die alles goed regelt en waarbij je zelf duidelijk je wensen kunt aangeven.

slow travel sri lanka reizen 2021

Nicole

Reisde met partner

Leuke verrassingen, erg attent

De persoonlijke aandacht en uitgebreide gesprekken in het voortraject hebben de reis naar Sri Lanka en De Malediven voor ons onvergetelijk gemaakt. Toen onze verloving bij Carolien bekend werd zijn er diverse leuke verrassingen voor ons geregeld, echt heel erg attent en lief. Ga zo door!

sri lanka zee en strand uit de lucht

Rob

Reisde met partner

Topper!

Je kunt al je wensen en opmerkingen kwijt. Er wordt geluisterd, meegedacht en snel gereageerd. Deskundigheid is hoog en zeker te vertrouwen. Keep up the good work, topper!

Rosemary

Reisde met haar dochters

Betrouwbare chauffeur

Een schitterende reis met hotels op unieke locaties en een zeer betrouwbare chauffeur. Wat een mooi land! Deze reis gaan we niet snel vergeten.

sri lanka schooljongens

Liesbeth

Reisde met partner

Onze enthousiaste klanten hebben veel te zeggen over onze reizen en service!

Prettig contact

Het contact verliep heel erg prettig. We kregen goede input en suggesties en de communicatie verliep ook zeer snel. Het reisvoorstel was keurig afgestemd op onze wensen. De hele reis voldeed aan onze verwachtingen en meer. De gehele ervaring was bijzonder goed en we hebben het gevoel er alles uitgehaald te hebben wat we er uit wilden halen.

Sri Lanka gasten op safari

Esther en Joost

Reisden samen

Aanrader voor gezinnen

Een heerlijke vakantie, we hebben het erg fijn gehad. Nog steeds kijken we met veel plezier terug op onze reis en hebben we al veel andere mensen enthousiast gemaakt om ook een keer met SRI LANKA OP REIS naar Sri Lanka te gaan. Met onze chauffeur Tusitha hadden we een buitengewoon prettige begeleider en gids. Echt een aanrader voor gezinnen; rustig, goede chauffeur, bescheiden, humor; wij hadden hem er graag bij en hij was ook blij met ons.

mensen bovenop Sigiriya leeuwenrots

Jan

Reisde met gezin

Vol lof

Jullie zijn ontzettend vriendelijk en hebben een goed luisterend oor voor onze wensen, daar is dan ook volledig gehoor aan gegeven. Onze chauffeur was een ongelofelijke lieve en rustige man en mede door hem is onze reis onbeschrijfelijk mooi geworden. Niets was hem te veel en hij zag ook onderweg zoveel moois en legde ons van alles uit. Hij liet ons veel zien en proeven zoals ‘curd’,  wauw wat is dat lekker. We hebben al tijdens onze reis reclame voor jullie gemaakt en zijn dan ook vol lof over SRI LANKA OP REIS. Carolien enorm bedankt voor alles en natuurlijk vertellen wij het voort.

sri lanka vrouwen buiten dorp zwaaien

Freddie en Anja

Reisden samen

Aanrader

Alle locaties met zorg uitgekozen. Super mooie reis gemaakt. Carolien geeft vooraf een leuke omschrijving van de plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Op reis zelf is ze ook goed te bereiken bij eventuele vragen of iets dergelijks. Echt prima, aanrader!

Jeanette

Reisde met familie

Enthousiast

We zijn enthousiast meegenomen in het reisplan en we zijn ook heel enthousiast thuis gekomen.Onze reis was goed geregeld en mede door onze chauffeur Manju hebben we een hele mooie vakantie gehad. Mijn dochter wilde veel olifanten zien en dat is ruimschoots gelukt. Onze chauffeur voelde zich heel verantwoordelijk, een geruststellend idee voor mij als alleenreizende ouder met dochter.

Anne Marie

Reisde met dochter

100% genieten, zonder zorgen

Al vanaf het moment dat wij op Colombo aankwamen en kennis maakten met onze chauffeur dachten we, dit gaat goed komen. Zo fijn dat alles geregeld was, totaal geen zorgen. De afstanden vielen mee. De kinderen vonden het daardoor ook helemaal leuk en konden bijna altijd wel aan het eind van de dag een duik in het zwembad nemen. Het was 100% genieten, zonder zorgen. 

Esther

Reisde met gezin

Met een gerust hart je reis laten samenstellen

We hebben een fantastisch land bezocht met een vriendelijke bevolking en een overweldigend mooie natuur. SRI LANKA OP REIS is een organisatie met een snelle en plezierige aanpak waar je met een gerust hart je reis kunt laten samenstellen.

sri lanka schooljongens

Jolle en Hielkje

Reisden samen

Persoonlijk contact

Top is het persoonlijke contact. De gesprekken in Utrecht, telefonisch vooraf en ook nog even in Sri Lanka, hebben we zeker gewaardeerd. En de match met de organisatie in Nederland en in Sri Lanka is super! Een fijne partij die ook voor ons klaarstond als we ze nodig hadden. En de tip dat je in de Sri Lanka prima buiten het hotel kan eten was zeker waar.

locals reizen 2021 sri lanka

Maurice en Eline

Reisden samen

Droomreis op maat

Er is heel goed naar ons geluisterd en goed begrepen hoe onze droomreis op maat er uit moest zien. We hebben veel gezien en geleerd.

sri lanka tangalle

Anja

Reisde met familie

Prima hotels

Goed contact met Carolien, zorgvuldig en attent. En alle hotels prima uitgezocht, waarvoor veel dank. Prachtige dingen gezien, Sri Lanka heeft echt alles: historie, cultuur, bos/jungle, bergen, rijstvelden, theetuinen, zee en meren. Mooie reis in een mooi land.

Elmy en Kitty

Reisden samen

Hartelijk en zeer welkom

Wij vonden de aanpak van SRI LANKA OP REIS heel goed en het reisvoorstel zeer passend. Onze chauffeur Manjule heeft ons keurig opgehaald en was zeer vriendelijk en behulpzaam. De ontvangst was hartelijk en voelde zeer welkom. Hoogtepunten voor ons waren de treinreis, de walvistocht en het bezoek aan Galle. We kijken zeer tevreden terug op een onvergetelijke reis.

Constant

Reisde met familie

Persoonlijk en punctueel

De aanpak en het reisvoorstel van SRI LANKA OP REIS vonden we echt persoonlijk en punctueel. De ontvangst in Sri Lanka was zeer vriendelijk. De trekking vanuit het resort door de rijstvelden en thee plantages was een topper en ook de bezoeken aan de wildparken waren goed verzorgd. We kijken met een voldaan en tevreden gevoel terug op onze reis.

Hans en Kathy

Reisden samen

Persoonlijke aandacht en de juiste mensen ter plekke

Door goed te luisteren naar onze wensen en deze te combineren met alle kennis over Sri Lanka hebben we met SRI LANKA OP REIS een reis kunnen ervaren die ons nog lang zal bijblijven. Een reisorganisatie met persoonlijke aandacht en veel kennis die onze wensen weet om te zetten in een mooie reis en met de juiste mensen ter plekke.

start beklimming pidurangala

Jan en Astrid

Reisden samen

Veel aandacht, prima service

We kregen veel aandacht, prima service en goede informatie over wat we konden verwachten. We hebben echt de vakantie van ons leven gehad dankzij het goede programma, een fijne chauffeur en bovenal door de mensen in Sri Lanka. 

dambulla cave temple sri lanka

Marion

Reisde met haar familie

Onvergetelijke ervaring

Wij vonden het team van SRI LANKA OP REIS heel erg goed. En mede dankzij Terrance als chauffeur/gids, die ook met eigen initiatieven kwam, is deze reis een onvergetelijke ervaring geworden.

familie raften sri lanka

Coen

Reisde met gezin

Boven verwachting

Boven verwachting deze vakantie.De voorbereiding door Carolien en haar team in Sri Lanka was heel persoonlijk en plezierig. Veel geleerd, gezien, gehoord, besproken, het gevoel een beetje deel genomen te hebben aan Sri Lanka, niet zomaar toerist. De hele reis uit handen genomen en alles klopte.

Rafi en Marc

Reisden samen

Grote kennis van zaken

Wij zijn zeer tevreden over SRI LANKA OP REIS vanwege de grote kennis van zaken. Prachtig land met een grote verscheidenheid aan natuur en cultuur. En voortreffelijk eten. Vooral het vegetarische deel, hoewel wij geen vegetariër zijn.

hr. de Jong

Reisde met partner

Persoonlijke touch

Sri Lanka is zeer de moeite waard om te bezoeken. Het voordeel van reizen met SRI LANKA OP REIS is dat het je een persoonlijke touch geeft aan jouw ideale vakantie. Hiermee voorkom je dat je met bussen tegelijk bij toeristische plekken terecht komt. Daarnaast ontdek je andere plekken die je anders niet gaat zien. Carolien is van begin tot eind betrokken en geeft je advies en tips. Dank je wel Carolien voor deze geweldige ervaring. Wij gaan zeker nog eens terug naar dit prachtige land!

Simone

reisde met partner en ander stel

Heb je vragen over je volgende reis naar Sri Lanka? Neem gerust contact met ons op.

E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.