Lees wat onze klanten zeggen…

Onze klanten raken niet uitgepraat over de bijzondere rondreis die ze met ons hebben gemaakt. Dat laten ze ons weten met enthousiaste verhalen in de reviews die gemiddeld op het rapport cijfer 9 ( en soms zelfs hoger) uitkomen.

Top

Top was de hele reis! Mede doordat ze alles zo persoonlijk hadden opgezet en aangepast aan onze wensen was het een geweldige reis!

Kitty

reisde met partner en vrienden

Jullie kennen het land

Prettig overleg, goede tips. Goed rekening gehouden met onze wensen. Prettige hotels en enthousiaste chauffeur. Het feit dat jullie het land kennen en veel plekken zelf hebben bezocht voegt veel toe.

Loes

Reisde met gezin

Goede organisatie

Goede organisatie die alles goed regelt en waarbij je zelf duidelijk je wensen kunt aangeven.

Nicole

Reisde met partner

Leuke verrassingen, erg attent

De persoonlijke aandacht en uitgebreide gesprekken in het voortraject hebben de reis naar Sri Lanka en De Malediven voor ons onvergetelijk gemaakt. Toen onze verloving bij Carolien bekend werd zijn er diverse leuke verrassingen voor ons geregeld, echt heel erg attent en lief. Ga zo door!

Rob

Reisde met partner

Topper!

Je kunt al je wensen en opmerkingen kwijt. Er wordt geluisterd, meegedacht en snel gereageerd. Deskundigheid is hoog en zeker te vertrouwen. Keep up the good work, topper!

Rosemary

Reisde met haar dochters

Betrouwbare chauffeur

Een schitterende reis met hotels op unieke locaties en een zeer betrouwbare chauffeur. Wat een mooi land! Deze reis gaan we niet snel vergeten.

Liesbeth

Reisde met partner

Onze enthousiaste klanten hebben veel te zeggen over onze reizen en service!

Prettig contact

Het contact verliep heel erg prettig. We kregen goede input en suggesties en de communicatie verliep ook zeer snel. Het reisvoorstel was keurig afgestemd op onze wensen. De hele reis voldeed aan onze verwachtingen en meer. De gehele ervaring was bijzonder goed en we hebben het gevoel er alles uitgehaald te hebben wat we er uit wilden halen.

Esther en Joost

Reisden samen

Aanrader voor gezinnen

Een heerlijke vakantie, we hebben het erg fijn gehad. Nog steeds kijken we met veel plezier terug op onze reis en hebben we al veel andere mensen enthousiast gemaakt om ook een keer met SRI LANKA OP REIS naar Sri Lanka te gaan. Met onze chauffeur Tusitha hadden we een buitengewoon prettige begeleider en gids. Echt een aanrader voor gezinnen; rustig, goede chauffeur, bescheiden, humor; wij hadden hem er graag bij en hij was ook blij met ons.

Jan

Reisde met gezin

Vol lof

Jullie zijn ontzettend vriendelijk en hebben een goed luisterend oor voor onze wensen, daar is dan ook volledig gehoor aan gegeven. Onze chauffeur was een ongelofelijke lieve en rustige man en mede door hem is onze reis onbeschrijfelijk mooi geworden. Niets was hem te veel en hij zag ook onderweg zoveel moois en legde ons van alles uit. Hij liet ons veel zien en proeven zoals ‘curd’,  wauw wat is dat lekker. We hebben al tijdens onze reis reclame voor jullie gemaakt en zijn dan ook vol lof over SRI LANKA OP REIS. Carolien enorm bedankt voor alles en natuurlijk vertellen wij het voort.

Freddie en Anja

Reisden samen

Aanrader

Alle locaties met zorg uitgekozen. Super mooie reis gemaakt. Carolien geeft vooraf een leuke omschrijving van de plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Op reis zelf is ze ook goed te bereiken bij eventuele vragen of iets dergelijks. Echt prima, aanrader!

Jeanette

Reisde met familie

Enthousiast

We zijn enthousiast meegenomen in het reisplan en we zijn ook heel enthousiast thuis gekomen.Onze reis was goed geregeld en mede door onze chauffeur Manju hebben we een hele mooie vakantie gehad. Mijn dochter wilde veel olifanten zien en dat is ruimschoots gelukt. Onze chauffeur voelde zich heel verantwoordelijk, een geruststellend idee voor mij als alleenreizende ouder met dochter.

Anne Marie

Reisde met dochter

100% genieten, zonder zorgen

Al vanaf het moment dat wij op Colombo aankwamen en kennis maakten met onze chauffeur dachten we, dit gaat goed komen. Zo fijn dat alles geregeld was, totaal geen zorgen. De afstanden vielen mee. De kinderen vonden het daardoor ook helemaal leuk en konden bijna altijd wel aan het eind van de dag een duik in het zwembad nemen. Het was 100% genieten, zonder zorgen. 

Esther

Reisde met gezin

Met een gerust hart je reis laten samenstellen

We hebben een fantastisch land bezocht met een vriendelijke bevolking en een overweldigend mooie natuur. SRI LANKA OP REIS is een organisatie met een snelle en plezierige aanpak waar je met een gerust hart je reis kunt laten samenstellen.

Jolle en Hielkje

Reisden samen

Persoonlijk contact

Top is het persoonlijke contact. De gesprekken in Utrecht, telefonisch vooraf en ook nog even in Sri Lanka, hebben we zeker gewaardeerd. En de match met de organisatie in Nederland en in Sri Lanka is super! Een fijne partij die ook voor ons klaarstond als we ze nodig hadden. En de tip dat je in de Sri Lanka prima buiten het hotel kan eten was zeker waar.

Maurice en Eline

Reisden samen

Droomreis op maat

Er is heel goed naar ons geluisterd en goed begrepen hoe onze droomreis op maat er uit moest zien. We hebben veel gezien en geleerd.

Anja

Reisde met familie

Prima hotels

Goed contact met Carolien, zorgvuldig en attent. En alle hotels prima uitgezocht, waarvoor veel dank. Prachtige dingen gezien, Sri Lanka heeft echt alles: historie, cultuur, bos/jungle, bergen, rijstvelden, theetuinen, zee en meren. Mooie reis in een mooi land.

Elmy en Kitty

Reisden samen

Hartelijk en zeer welkom

Wij vonden de aanpak van SRI LANKA OP REIS heel goed en het reisvoorstel zeer passend. Onze chauffeur Manjule heeft ons keurig opgehaald en was zeer vriendelijk en behulpzaam. De ontvangst was hartelijk en voelde zeer welkom. Hoogtepunten voor ons waren de treinreis, de walvistocht en het bezoek aan Galle. We kijken zeer tevreden terug op een onvergetelijke reis.

Constant

Reisde met familie

Persoonlijk en punctueel

De aanpak en het reisvoorstel van SRI LANKA OP REIS vonden we echt persoonlijk en punctueel. De ontvangst in Sri Lanka was zeer vriendelijk. De trekking vanuit het resort door de rijstvelden en thee plantages was een topper en ook de bezoeken aan de wildparken waren goed verzorgd. We kijken met een voldaan en tevreden gevoel terug op onze reis.

Hans en Kathy

Reisden samen

Persoonlijke aandacht en de juiste mensen ter plekke

Door goed te luisteren naar onze wensen en deze te combineren met alle kennis over Sri Lanka hebben we met SRI LANKA OP REIS een reis kunnen ervaren die ons nog lang zal bijblijven. Een reisorganisatie met persoonlijke aandacht en veel kennis die onze wensen weet om te zetten in een mooie reis en met de juiste mensen ter plekke.

Jan en Astrid

Reisden samen

Veel aandacht, prima service

We kregen veel aandacht, prima service en goede informatie over wat we konden verwachten. We hebben echt de vakantie van ons leven gehad dankzij het goede programma, een fijne chauffeur en bovenal door de mensen in Sri Lanka. 

Marion

Reisde met haar familie

Onvergetelijke ervaring

Wij vonden het team van SRI LANKA OP REIS heel erg goed. En mede dankzij Terrance als chauffeur/gids, die ook met eigen initiatieven kwam, is deze reis een onvergetelijke ervaring geworden.

Coen

Reisde met gezin

Boven verwachting

Boven verwachting deze vakantie.De voorbereiding door Carolien en haar team in Sri Lanka was heel persoonlijk en plezierig. Veel geleerd, gezien, gehoord, besproken, het gevoel een beetje deel genomen te hebben aan Sri Lanka, niet zomaar toerist. De hele reis uit handen genomen en alles klopte.

Rafi en Marc

Reisden samen

Grote kennis van zaken

Wij zijn zeer tevreden over SRI LANKA OP REIS vanwege de grote kennis van zaken. Prachtig land met een grote verscheidenheid aan natuur en cultuur. En voortreffelijk eten. Vooral het vegetarische deel, hoewel wij geen vegetariër zijn.

hr. de Jong

Reisde met partner

Persoonlijke touch

Sri Lanka is zeer de moeite waard om te bezoeken. Het voordeel van reizen met SRI LANKA OP REIS is dat het je een persoonlijke touch geeft aan jouw ideale vakantie. Hiermee voorkom je dat je met bussen tegelijk bij toeristische plekken terecht komt. Daarnaast ontdek je andere plekken die je anders niet gaat zien. Carolien is van begin tot eind betrokken en geeft je advies en tips. Dank je wel Carolien voor deze geweldige ervaring. Wij gaan zeker nog eens terug naar dit prachtige land!

Simone

reisde met partner en ander stel

Heb je vragen over je volgende reis naar Sri Lanka? Neem gerust contact met ons op.

close
E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.