Op reis in Sri Lanka met lokale chauffeur

Al onze reizen bieden we aan met auto met privéchauffeur. Wij werken alleen met chauffeurs die over een speciale gids-licentie beschikken. Jullie gaan dus niet met een chauffeur op pad die je alleen van A naar B brengt. Onze chauffeurs voegen echt een bijzonder aspect toe aan je reis. Zij weten van alles te vertellen over Sri Lanka en kunnen zorgen voor leuke lokale contacten met de mensen en inspelen op gebeurtenissen onderweg. 


Je eigen chauffeur rijd je veilig en comfortabel door Sri Lanka

Al onze rondreizen in Sri Lanka verzorgen wij aan met auto en privé chauffeur. Dat reist niet alleen comfortabel maar het heeft ook nog andere voordelen.


Je eigen chauffeur, wel zo flexibel

Je hebt veel vrijheid en bent flexibel om te bepalen waar je naar toe wilt en wanneer je wilt vertrekken. Bespreek je wensen van tevoren en samen met je chauffeur bepaal je zo de ideale route met leuke uitstapjes onderweg.


Je lokale chauffeur is thuis in Sri Lanka

Locals weten het beter. Je eigen chauffeur is goed op de hoogte van de mooie plekken in Sri Lanka, weet de leuke eettentjes te vinden en is op de hoogte van de lokale gebruiken. Hij brengt je naar je hotel, waar je lekker een paar dagen verblijft. En vertelt je veel over lokale gebruiken. Slow travel, duurzaam reizen en kleinschalig. Ook kan hij je van alles vertellen, bijvoorbeeld bij het bedingen van een goede prijs op de markt. En natuurlijk is hij op de hoogte van alle feestdagen en festivals zodat je nog meer lokale ervaringen in Sri Lanka kunt meemaken.


Je chauffeur kent het chaotische verkeer

Het verkeer in Sri Lanka kan druk zijn. Tweebaans wegen, links rijden, bussen, tuktuks en motorrijders. En toeterende auto’s, want dat is heel normaal op de wegen in Sri Lanka. Jij verkent Sri Lanka en krijgt te maken met het chaotische verkeer, heel fijn om op pad te zijn met een professional. Je eigen chauffeur, die het gewend is, rustig blijft rijden en de lokale verkeersregels kent. Dit bespaart jou niet alleen tijd. Je kunt hierdoor ook meer genieten en helemaal tot rust te komen, zonder stress. En dat is wel zo prettig als je op reis bent.


Omdat het lokale vervoer ook zo zijn leuke kanten heeft raden we je aan om een mooie treinreis te maken. Het mooiste stuk is (een deel van) het traject tussen Kandy en Ella,  lees meer over de treinreis>>

En lees ook even verder op de website als je op zoek bent naar meer praktische informatie over Sri Lanka.

Wil je meer weten?


E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.