Op reis in Sri Lanka met lokale chauffeur

Je eigen chauffeur rijd je veilig en comfortabel door Sri Lanka

Al onze rondreizen in Sri Lanka verzorgen wij aan met auto en privé chauffeur. Dat reist niet alleen comfortabel maar het heeft ook nog andere voordelen.

Je eigen chauffeur, wel zo flexibel

Je hebt veel vrijheid en bent flexibel om te bepalen waar je naar toe wilt en wanneer je wilt vertrekken. Bespreek je wensen van tevoren en samen met je chauffeur bepaal je zo de ideale route met leuke uitstapjes onderweg.

Je lokale chauffeur is thuis in Sri Lanka

Locals weten het beter. Je eigen chauffeur is goed op de hoogte van de mooie plekken in Sri Lanka en weet de leuke eettentjes te vinden. Ook kan hij je van alles vertellen, bijvoorbeeld bij het bedingen van een goede prijs op de markt. En natuurlijk is hij op de hoogte van alle feestdagen en festivals zodat je nog meer lokale ervaringen in Sri Lanka kunt meemaken.

Je chauffeur kent het chaotische verkeer

Het verkeer in Sri Lanka kan druk zijn. Twee-baans wegen, links rijden, bussen, tuktuk’s en motorrijders. En toeterende auto’s, want dat is heel normaal op de wegen in Sri Lanka. Wij sturen je in het chaotische verkeer op pad met een professional. Je eigen chauffeur, die het gewend is, rustig blijft rijden en de lokale verkeersregels kent. Dit bespaart jou niet alleen tijd. Je kunt hierdoor ook meer genieten en helemaal tot rust te komen, zonder stress. En dat is wel zo prettig als je op reis bent.

sri lanka prive chauffeur

Omdat het lokale vervoer ook zo zijn leuke kanten heeft raden we je aan om een mooie trein reis te maken. Het mooiste stuk is het traject tussen Kandy en Ella,  lees meer over de treinreis>>

sri lanka op reis luxe reis
close
E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.