Sri Lanka op reis; lokale expertise, maatwerk zonder zorgen

Als Sri Lanka rondreis specialist zijn wij gepassioneerd over Sri Lanka en willen die passie delen met jou. Dus als je op zoek bent naar een op maat gemaakte, zorgeloze en onvergetelijke reiservaring in Sri Lanka, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om je te helpen je droomreis werkelijkheid te maken!

Waarom jij je rondreis bij Sri Lanka rondreis specialist boekt:

  • Lokale expertise die je vertrouwt; Bij het plannen van een avontuur in Sri Lanka is lokale kennis van onschatbare waarde. Ons team bestaat uit gepassioneerde reisexperts. We reizen zelf meerdere keren per jaar zelf naar Sri Lanka en we werken samen met lokale professionals. We kennen de ins en outs in Sri Lanka als onze broekzak. Genieten van stranden, historische tempels of off-the-beaten-path avonturen beleven, we hebben de insiders blik voor de meest authentieke ervaring.
  • Maatwerk voor jouw droomreis; Geen twee reizigers zijn hetzelfde en dat begrijpen we maar al te goed. Daarom geloven we in het creëren van op maat gemaakte reisroutes die perfect aansluiten op jouw interesses en voorkeuren. Of je nu een romantisch uitje plant, een gezinsvakantie organiseert of een vriendenreis onderneemt, we werken nauw met je samen om de reis van je dromen te realiseren. Geen standaardpakketten hier; we passen alles aan om aan jouw behoeften te voldoen.
  • Zorgeloos reizen; Je vakantie is een moment om te ontspannen en te genieten, niet om je zorgen te maken over logistiek en planning. Wanneer je bij ons boekt, regelen we alles voor je, van accommodatie en vervoer tot gidsen en activiteiten. We nemen de stress weg, zodat jij je kunt concentreren op het verkennen en genieten van Sri Lanka. Bovendien staan we 24/7 voor je klaar, mocht je onderweg hulp of advies nodig hebben.

De beste manier naar jouw Sri Lanka droomreis in 3 stappen:

1. Inspiratie en overleg

2. Reisplan vastleggen

3. Klaar voor vertrek

Laat je inspireren en overleg met je reisplanner. Ontdek onze reizen op de website. Met bijvoorbeeld een wildpark, de leeuwenrots, met de trein of snorkelen. Wat past bij jou, laat ons weten wat je wilt beleven.

Je ontvangt een reisplan speciaal voor jou. Nadat alles akkoord is leggen we je reis vast. Je doet daarbij de aanbetaling van 20% van de reissom. De restant betaling betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek.

Alles is vastgelegd jij geniet alvast van de voorpret. Je persoonlijke reisplanner blijft je vaste aanspreekpunt en is bereikbaar voor jou. Ook tijdens je reis en 24/7 als dat nodig is.

collage kantoor sri lanka op reis
route kaart luxe reis sri lanka op reis
Sri Lanka Hello Again!

Neem vrijblijvend contact op voor een mooie reis op maat

over sri lanka op reis

Carolien Halm

Eigenaar Sri Lanka op reis

Reisorganisatie Sri Lanka op reis is ontstaan vanuit het idee persoonlijke en bijzondere reizen te organiseren. Ik ben daarbij op zoek gegaan naar het gevoel dat ik had toen ik bij de KLM werkte en mijn ervaringen als jurist en mediator. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en kennis van zaken staan voor mij centraal. Neem contact op voor meer informatie en reis binnenkort met ons naar Sri Lanka.

E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.