Home » Blog Sri Lanka » Reistips Sri Lanka

Voordat je een rondreis door Sri Lanka gaat maken is het prettig om reistips te krijgen, vooral van de specialist in rondreizen naar Sri Lanka.

Welke gerechten mag je echt niet missen? Wat is er bijvoorbeeld allemaal te doen in Ella? Waar vind je de mooiste stranden in Sri Lanka? Wie zijn de mensen in Sri Lanka en welke tradities hebben ze? Maar ook praktische zaken zoals hoe vraag je een online visum aan.

Allemaal vragen waarop wij jou een antwoord geven tijdens onze besprekingen en ook op deze pagina. Leuk om te lezen en bovendien handig om te weten. Lees verder en laat je inspireren door onze reistips speciaal voor Sri Lanka. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen over jouw reisplannen. Veel reizigers vinden het wel prettig om even persoonlijk te kunnen overleggen, en laat dat nou net iets zijn waar we vaak hele positieve feedback op krijgen.


Wil je meer weten?


Zuidkust Sri Lanka; Ontdek de verborgen juweeltjes aan het strand

Het mooiste strand vind je in Sri Lanka Welkom aan de prachtige zuidkust van Sri Lanka, een paradijs voor liefhebbers van strand en cultuur. Met kristalhelder zeewater, kleine baaien en indrukwekkende erfgoed plaatsen heeft deze kant van het eiland voor iedereen iets te bieden. Prachtige stranden, surfplekken, historische sites en heerlijk eten. Een van de…

Lees verder Zuidkust Sri Lanka; Ontdek de verborgen juweeltjes aan het strand


E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.