Home » Blog Sri Lanka » Reistips Sri Lanka

Voordat je een rondreis door Sri Lanka gaat maken is het prettig om reistips te krijgen, vooral van de specialist in rondreizen naar Sri Lanka.

Welke gerechten mag je echt niet missen? Wat is er bijvoorbeeld allemaal te doen in Ella? Waar vind je de mooiste stranden in Sri Lanka? Wie zijn de mensen in Sri Lanka en welke tradities hebben ze? Maar ook praktische zaken zoals hoe vraag je een online visum aan.

Allemaal vragen waarop wij jou een antwoord geven tijdens onze besprekingen en ook op deze pagina. Leuk om te lezen en bovendien handig om te weten. Lees verder en laat je inspireren door onze reistips speciaal voor Sri Lanka. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen over jouw reisplannen. Veel reizigers vinden het wel prettig om even persoonlijk te kunnen overleggen, en laat dat nou net iets zijn waar we vaak hele positieve feedback op krijgen.


Wil jij meer weten over een mooie rondreis in Sri Lanka en de excursies die je er kunt doen?? Neem contact op met je persoonlijke reisplanner.


Malediven vakantie

Een vakantie op de Malediven is voor veel mensen ‘a dream come true’. En het is zeker een mooie afsluiting van je rondreis in Sri lanka. Wat is er eigenlijk te doen op de Malediven naast genieten van zon, zee, strand en relaxen?

Lees verder Malediven vakantie

Eten in Sri Lanka

7 x mijn favoriete eten in Sri Lanka Het lekkerste eten in Sri Lanka Vaak krijg ik de vraag wat je allemaal kunt eten in Sri Lanka. Zoals je misschien weet is het nationale gerecht van Sri Lanka rijst & curry. Soms denken mensen dat dat best eenzijdig is, rijst & curry. Niets is minder…

Lees verder Eten in Sri Lanka


close
E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.