Home » Individuele rondreizen » Sri Lanka en Malediven

MOOISTE COMBI
DROOMREIS

theeplukster theefabriek Sri Lanka

DE
PERFECTE COMBI

Start je rondreis in Sri Lanka en reis door naar de Malediven


Sri Lanka én Malediven wat een prachtige combinatie. Je begint je rondreis in Sri Lanka en sluit je reis af op de Malediven. Dat betekent genieten van een reis met veel afwisseling; natuur, cultuur, heerlijk eten, zon, zee en strand. Twee keer dus een droombestemming dat is Sri Lanka gecombineerd met de Malediven.

De Malediven

De Malediven bestaat uit een eilandengroep van meer dan 1000 koraaleilandjes. Hiervan zijn zo’n 200 bewoond. Vanuit het vliegtuig kun je de verschillende atollen al zien liggen. Je ziet trouwens vanuit de lucht ook hoe helder het water is.

De Malediven liggen vlak bij Sri Lanka op zo’n 1 ½ uur vliegen van Colombo. Je komt aan op de luchthaven van de hoofdstad Male. Van daaruit ga je per boot of vliegtuigje verder naar je eiland resort. Er zijn resorts die op een half uurtje varen van Male liggen. Er zijn ook resorts die verder weg liggen en per (water) vliegtuig in een half uurtje tot 3 kwartier te bereiken zijn. Zowel de boottocht als de vlucht zijn een spectaculair begin van je verblijf op de Malediven.

Veel afwisseling

De rondreis die we voor jou in gedachten hebben begint dus in Sri Lanka en sluit je af op de Malediven. De reis in Sri Lanka neemt je mee naar al het moois dat dit eiland in de Indische oceaan jou te bieden heeft. Er is veel afwisseling. Een jeepsafari in een wildpark, ronddwalen in een oude koningsstad, heerlijk eten en bijzondere ontmoetingen met de gastvrije mensen. Je Engelssprekende privéchauffeur begeleid je tijdens de hele reis. Jij kunt dus lekker ontspannen en genieten van al het moois in Sri Lanka. Lees meer over de highlight’s in Sri Lanka in ons blog, Dit is Sri Lanka wanneer ga jij?

Overnachten doe je in leuke (boutique) hotels of in luxe resorts. Ontdek tijdens je rondreis de cultuur, natuur en historie van Sri Lanka, ontdek daarnaast het plezier van duiken, snorkelen en ontspannen op de Malediven.

Wil je alvast een idee krijgen hoe je individuele rondreis eruit kan zien? Kijk dan verder bij deze reis van 18 dagen.

rondreis sri lanka en malediven
#WT-CODE 4577

Rondreis Sri Lanka én Malediven, wat een mooie combinatie!

21 Dagen 19 Nacht(en)
No Size Limit

Rondreis Sri Lanka en Malediven
Individuele rondreis Sri Lanka en Malediven

Jouw perfecte rondreis in Sri Lanka en Malediven stellen we graag helemaal op maat voor je samen. De route, type accommodatie en het aantal dagen dat je in Sri Lanka en op de Malediven wilt verblijven stemmen we af op jouw wensen.

Jouw perfecte reis een combinatie van Sri Lanka en de Malediven


Wist je al dat alle rondreizen naar Sri Lanka en de Malediven op onze website zijn te boeken zoals ze zijn beschreven? Natuurlijk kunnen de reizen worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Als je wilt, kun je je reis natuurlijk ook beginnen op de Maldiven en daarna doorreizen naar Sri Lanka. Zo creëren we jouw perfecte reis!

Benieuwd naar jouw ultieme droomreis? Over de reiservaringen van onze reizigers Mariska en Leo in Sri Lanka kun je hier verder lezen, Rondreis Sri Lanka.

Neem contact met ons op, we plannen graag een afspraak.


over sri lanka op reis

Carolien Halm

Eigenaar Sri Lanka op reis

Reisorganisatie Sri Lanka op reis is ontstaan vanuit het idee persoonlijke en bijzondere reizen te organiseren. Ik ben daarbij op zoek gegaan naar het gevoel dat ik had toen ik bij de KLM werkte en mijn ervaringen als jurist en mediator. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en kennis van zaken staan voor mij centraal. Neem contact op voor meer informatie en reis binnenkort met ons naar Sri Lanka.

E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.