Start je rondreis in Sri Lanka, reis door naar de Malediven


Je begint je rondreis in Sri Lanka en sluit je reis af op de Malediven. Dat betekent genieten van een reis met veel afwisseling; natuur, cultuur, heerlijk eten, zon, zee en strand. Twee keer dus een droombestemming dat is Sri Lanka gecombineerd met de Malediven.

De Malediven

De Malediven bestaat uit een eilandengroep van meer dan 1000 koraaleilandjes. Hiervan zijn zo’n 200 bewoond. Vanuit het vliegtuig kun je de verschillende atollen al zien liggen. Je ziet trouwens vanuit de lucht ook hoe helder het water is.

De Malediven liggen vlakbij Sri Lanka op zo’n 1 ½ uur vliegen van Colombo. Je komt aan op de luchthaven van de hoofdstad Male. Van daaruit ga je per boot of vliegtuig verder naar je eiland resort. Er zijn resorts die op een half uurtje varen van Male liggen. Er zijn ook resorts die verder weg liggen en per (water) vliegtuig in een half uurtje tot 3 kwartier te bereiken zijn. Zowel de boottocht als de vlucht zijn een spectaculair begin van je verblijf op de Malediven.

Veel afwisseling

De rondreis die we voor jou in petto hebben begint dus in Sri Lanka en sluit je af op de Malediven. De reis in Sri Lanka neemt je mee naar al het moois dat dit eiland in de Indische oceaan jou te bieden heeft. Er is veel afwisseling. Een jeepsafari in een wildpark, ronddwalen in een oude koningsstad, heerlijk eten en bijzondere ontmoetingen met de gastvrije mensen. Je Engelssprekende privéchauffeur begeleid je tijdens de hele reis. Jij kunt dus lekker ontspannen en genieten van al het moois in Sri Lanka. Lees meer over de highlight’s in Sri Lanka in ons blog, Dit is Sri Lanka wanneer ga jij?

Overnachten doe je in leuke (boutique) hotels of in luxe resorts. Ontdek tijdens je rondreis de cultuur, natuur en historie van Sri Lanka, ontdek daarnaast het plezier van duiken, snorkelen en ontspannen op de Malediven.

Rondreis Sri Lanka & Malediven

Jouw perfecte reis, een combinatie van Sri Lanka en de Malediven


Wist je al dat alle rondreizen naar Sri Lanka en de Malediven op onze website zijn te boeken zoals ze zijn beschreven? Natuurlijk kunnen de reizen worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Zo creëren we jouw perfecte reis!

Benieuwd naar jouw ultieme droomreis? Over de reiservaringen van onze reizigers Mariska en Leo in Sri Lanka kun je hier verder lezen, Rondreis Sri Lanka.

Neem contact met ons op, we plannen graag een afspraak.

close
E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.