Sta je op het punt om een onvergetelijke reis te plannen? De Vakantiebeurs in Utrecht kan de start zijn voor jouw droomreis. In één dag kun je de wereld rondreizen en een overvloed aan reisorganisaties, hotels en bestemmingen ontdekken.

Wij zijn; Sri Lanka reisspecialist

Er is echter maar één Sri Lanka reisspecialist en dat is SRI LANKA OP REIS. Wij zien jou, je reisgezelschap en alle wensen en voorkeuren. Op basis daarvan gaan we aan de slag en ontwerpen jouw perfecte reis naar Sri Lanka.

Wat kun je verwachten; aandacht, betrokkenheid en persoonlijk contact

Wat je kunt verwachten als je je reis door ons laat samenstellen is veel aandacht en betrokkenheid van jouw persoonlijke reisplanner en natuurlijk persoonlijk contact. Want wat is er nu leuker dan al vooraf te kunnen genieten en veel plezier te beleven aan je reis?

Op reis leer je het échte Sri Lanka kennen. Je overnacht in kleinschalige accommodaties zoals, lodges in de jungle of boomhutten met uitzicht op de rijstvelden. Of luxer in mooie boutique hotels met persoonlijke service waar het je aan niets zal ontbreken. Wij weten ze te vinden deze vaak supertoffe en bijzondere plekken, want we reizen zelf meerdere keren per jaar naar Sri Lanka. En we hebben in de loop van de jaren een geweldig netwerk opgebouwd van professionele, lokale mensen die weten waarover ze het hebben en die we vaak al jaren kennen.

Waar?

Laat je inspireren, vergaar kennis over jouw favoriete bestemmingen en loop ook even langs bij de stand van SRI LANKA OP REIS in het VvKR paviljoen. We zijn te vinden in Hal 7 stand nummer 07.G111.

Bezoek ook een van onze presentaties in het VvKR theater in Hal 7:

Presentatie: ‘Sri Lanka land van luipaarden en leeuwenrots’:

  • Vrijdag 12 januari om 16.00 uur,
  • zaterdag 13 januari om 15.00 uur
  • of op zondag 14 januari om 12.30 uur

Wanneer?

Mis deze unieke kans niet en bezoek de Vakantiebeurs van 11 t/m 14 januari 2024 in de Jaarbeurs, Utrecht! We hopen je snel verder te spreken.


over sri lanka op reis

Carolien Halm

Eigenaar Sri Lanka op reis

Reisorganisatie Sri Lanka op reis is ontstaan vanuit het idee persoonlijke en bijzondere reizen te organiseren. Ik ben daarbij op zoek gegaan naar het gevoel dat ik had toen ik bij de KLM werkte en mijn ervaringen als jurist en mediator. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en kennis van zaken staan voor mij centraal. Neem contact op voor meer informatie en reis binnenkort met ons naar Sri Lanka.

E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.

E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.