Home » Blog » Vakantiebeurs Utrecht Sri Lanka op reis, fantastisch ideeën rijkdom!

Vakantiebeurs Jaarbeurs Utrecht

Geweldig… het is bijna weer zover. Er is weer een Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht met heel veel vakantie-inspiratie ook over Sri Lanka. Vind jij het leuk om veel inspiratie op te doen over jouw volgende reis? Kom dan begin volgend jaar zeker langs in de Jaarbeurs.

Wanneer is de Vakantiebeurs?

De Vakantiebeurs 2023 is al heel snel namelijk van 12 tot en met 15 januari 2023. Wij zijn er elke dag te vinden en we geven ook (bijna) elke dag een presentatie.

Sri Lanka op reis, fantastisch ideeën rijkdom

Ken je Sri Lanka al? Sri Lanka is een geweldige bestemming voor jong en oud. Cultuur, natuur, historie en prachtige stranden, heel veel diversiteit en je kunt er het hele jaar naar toe. Leuk om z’n tweeën of met je familie op reis te gaan. Al onze reizen zijn op maat, we passen de reis dus helemaal aan op jouw wensen.

VvKR Paviljoen

Deze keer staan we in de Jaarbeurs op een hele leuke plek. Samen met zo’n 20 andere kleinschalige reisspecialisten staan we in het speciale VvKR -Paviljoen. Hier kun jij heel veel reisinspiratie opdoen. Wij staan voor je klaar en vertellen je graag alles wat je weten wilt over de mogelijkheden voor een mooie rondreis in Sri Lanka. Voor jou ook meteen een leuke gelegenheid voor een kennismaking met onze reisorganisatie en de reizen die we verzorgen. En als ook jij enthousiast bent geworden verzorgen wij graag voor jou een mooie reis op maat.

Stel je voor je reist de hele wereld over tijdens je bezoek aan de Vakantiebeurs in Utrecht. Ben je op zoek naar iets bijzonders? Loop dan vooral ook even naar het speciale VvKR Paviljoen. Je vindt hier allemaal gespecialiseerde reisorganisaties die je heel veel kunnen vertellen over de mooiste bestemmingen.

Waar staan wij?

VvKR-Paviljoen HAL 12; standnummer 12.A10 (vlakbij het Reistheater)

Je kunt de stand van SRI LANKA OP REIS vinden in het speciale VvKR-Paviljoen dat is te vinden in HAL 12. Ons standnummer is 12.A10 en dat is recht tegenover het VvKR Reistheater.

VvKR Reistheater

In dit Reistheater vinden trouwens elke dag heel veel mooie presentaties plaats over bestemmingen over de hele wereld. Wij zijn ook in dit Reistheater te vinden met onze presentatie ‘Dit is Sri Lanka’ over rondreizen in Sri Lanka.

Wanneer zijn onze presentaties?

Onze presentaties over rondreizen in Sri Lanka vinden op de volgende dagen en tijdstippen plaats in het Reistheater in HAL 12:

  • Dit is Sri Lanka, vrijdag 13 januari om 13.00 uur
  • Dit is Sri Lanka, zaterdag 14 januari om 17.30 uur
  • Dit is Sri Lanka, zondag 15 januari om 13.00 uur

Win een reischeque ter waarde van € 500,00!

Bezoekers aan het VvKR-Paviljoen maken kans om een reischeque van maar liefst € 500,00 te winnen! Deze reischeque is te besteden bij één van de VvKR reisspecialisten op het Paviljoen. 

Wil je kans maken? Bezoek dan minimaal één van de VvKR reisspecialisten in het Paviljoen en vraag aan hen wat je kan doen om kans te maken op deze prachtige prijs. Aan het einde van de Vakantiebeurs, op zondag 15 januari om 16.30 uur in het VvKR Reistheater, wordt de winnaar van de reischeque live bekend gemaakt.

Sri Lanka luxe reis aanbieding

Wil je snel op reis en hou je van een heerlijke luxe hotels? Dan hebben we voor jou op dit moment een leuke aanbieding voor een heerlijke luxe rondreis in Sri Lanka.

Meer informatie over de reisroute vind je bij de volgende link luxe rondreis Sri Lanka, dit is de reis in het kort:

  • Luxe rondreis van 2 weken met natuur, cultuur, wildlife & strand
  • Verblijf in 4 en 5* hotels met ontbijt én diner en alle excursies inclusief
  • Excursies zijn o.a.: 2 x jeepsafari, leeuwenrots, Tempel van de Tand in Kandy, bezoek aan het vestingstadje Galle, treinreis door de theeplantages
  • Reisperiode 1 januari – 1 mei 2023
  • Boeken vóór 1 maart 2023

We zien je graag vanaf 12 januari 2023 in de Jaarbeurs en als je wilt kun je nu al contact met ons opnemen bijvoorbeeld over de mooie aanbiedingsreis. We spreken je snel 🙂


over sri lanka op reis

Carolien Halm

Eigenaar Sri Lanka op reis

Reisorganisatie Sri Lanka op reis is ontstaan vanuit het idee persoonlijke en bijzondere reizen te organiseren. Ik ben daarbij op zoek gegaan naar het gevoel dat ik had toen ik bij de KLM werkte en mijn ervaringen als jurist en mediator. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en kennis van zaken staan voor mij centraal. Neem contact op voor meer informatie en reis binnenkort met ons naar Sri Lanka.

E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.

E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.