sri lanka op reis verre reizen event den haag

Sri Lanka specialist: srilankaopreis.nl

Je wilt een verre reis maken met je familie, lekker met z’n tweeën of met je eigen (lustrum)groep. Je wilt niet zo maar op reis maar echt iets bijzonders beleven. Laat je inspireren door de specialist in rondreizen naar Sri Lanka en kom naar de Jaarbeurs of maak een afspraak op kantoor op de Biltstraat in Utrecht.

Jaarbeurs stand: 12.A071

Bezoek de stand van srilankaopreis.nl in de Jaarbeurs in Utrecht, standnummer 12.A071. Vertel ons wat je wilt beleven en wij verzorgen jouw reis met veel aandacht en altijd met een persoonlijke touch.

Presentaties: Verre Reizen Theater 2

Als specialist in rondreizen naar Sri Lanka werken we vanuit Utrecht en Colombo en weten de mooiste plekken te vinden. Maar er is nog een reden om srilankaopreis.nl op je lijstje te zetten. Wil je namelijk in de Jaarbeurs al een voorproefje van je mooie reis naar Sri Lanka meemaken? Kom dan zeker ook naar één van de presentaties die we verzorgen in het Verre Reizen Theater 2.

Wij geven de presentatie twee keer per dag en we nemen je alvast mee op reis naar Sri Lanka.

Wij geven de presentatie twee keer per dag en we nemen je alvast mee op reis naar Sri Lanka. Van donderdag 16 t/m zondag 19 januari, de eerste presentatie is van 11.35 uur tot 12.00 uur en de tweede van 14.30 uur tot 14.55 uur.

Tot ziens tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht, meer informatie over de beurs vind je hier Vakantiebeurs. Of neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak srilankaopreis.nl.

Rondreizen: cultuur, natuur en mooie stranden

Wij verzorgen mooie rondreizen voor families, koppels en kleine groepen. Onderweg ga je mooie dingen beleven. Naast cultuur ook veel natuur. Wat dacht je van een bezoek aan een wildpark en heel veel verschillende dieren in het wild zien. Olifanten, krokodillen, heel veel vogels en misschien wel een luipaard, lees meer over de verschillende wildparken in Sri Lanka. En wil jij je rondreis afsluiten met een paar heerlijke dagen aan de kust? Lees dan hier onze top 5 mooie stranden Sri Lanka.

E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.

E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.