SRI LANKA OP REIS is opgericht door Carolien Halm. Als specialist voor reizen naar Sri Lanka verzorgen we mooie rondreizen. Individuele rondreizen en ook rondreizen in een kleine groep. Dat doen we in een geweldig team en met veel passie en plezier. We werken vanuit kantoren in Utrecht en Colombo.

Wij zijn enthousiast en dat delen we graag met jou, zodat je mooie reiservaring start vanaf het eerste contact.

specialist reizen Sri Lanka

Carolien Halm

Hallo, mijn naam is Carolien. Na mijn studie rechten in Utrecht ben ik bij de KLM gaan werken. Eerst als stewardess en later als arbeidsrecht jurist.
Ik heb veel van de wereld gezien en bij de KLM ervaren wat reizen met je doet en hoe het voelt om elke keer de beste kwaliteit te leveren. In 2015 ben ik mijn eigen reisbureau SRI LANKA OP REIS gestart. Ik werk hierbij samen met mijn lokale business partners in Colombo. Ook hier staan kwaliteit en de reiservaring bovenaan.
Ik richt me als specialist helemaal op Sri Lanka. Dit land heeft namelijk alles waar je blij van wordt. Met mensen die weten wat gastvrijheid is, een zeer aangenaam klimaat en mooie natuur. Dat maakt Sri Lanka een van de mooiste landen dat ik ken.