Je boekt bij ons je reis mét of zonder je vliegticket naar Colombo

Voor het boeken van je vlucht zijn verschillende mogelijkheden. Vind je het leuk om zelf op zoek te gaan naar een aantrekkelijk vliegticket? Dat kan heel goed, we stemmen je rondreis perfect af op jouw vluchtdatum en vliegtijden. Let in ieder geval bij het zoeken van vluchten niet alleen op de prijs maar ook op de overstaptijden en plaatsen.

Vind je het prettig dat wij de vlucht voor je boeken? Ook dat kan, wij bieden dit aan als extra service voor onze reizigers en we rekenen hiervoor een klein bedrag. En natuurlijk boeken en adviseren we je ook over je reis met de vlucht Sri Lanka en Malediven.

KLM, Emirates, Qatar Airways, Etihad…

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een vliegticket om vanaf Amsterdam of een andere luchthaven naar Colombo te vliegen. Vanaf Amsterdam vlieg je momenteel altijd met minimaal één tussenstop naar Colombo.

KLM, Emirates, Qatar Airways en Etihad vertrekken zeer regelmatig vanaf Amsterdam naar Colombo. Wij kijken graag even met je mee en geven je advies over je vliegticket.

Duurzaam reizen

Reizen is geweldig. Het is goed om er ook bij stil te staan dat jouw reis negatieve effecten kan hebben op de natuur en lokale culturen. Duurzaam reizen betekent niets anders dan wanneer je reist, je ook rekening houdt met het milieu en de leefomstandigheden van mensen, zodat volgende generaties kunnen genieten van de mooie plekken op onze planeet. Wist je dat je de CO² uitstoot van je vliegticket heel eenvoudig kunt reduceren? Bijvoorbeeld door te kiezen voor een directe vlucht en de kortste route. Een directe vlucht levert namelijk minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

Wat je ook kunt doen is de CO² uitstoot van je vliegreis neutraliseren. Dat kan heel makkelijk via Greenseat. 

Sri Lanka op reis duurzamer reizen met Greenseat
close
E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.