Natuurlijk wil je op reis, zonder je zorgen te maken over de door jou betaalde reissom.  Daarom is het verstandig om je reis te boeken bij een organisatie die is aangesloten bij een garantiefonds.

GGTO; Sri Lanka op reis is aangesloten bij de stichting GGTO, een garantiefonds voor gespecialiseerde reisorganisaties. De stichting GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten reisbureau’s dat zij het al betaalde deel van de reissom terug krijgen als het reisbureau in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek, maar ook tijdens de reis. Bovendien garandeert de stichting GGTO tijdens je verblijf je terugreis als het reisbureau, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan. Sri Lanka op reis brengt haar reizigers voor deze garantieregeling een klantenbijdrage van € 15,= per boeking in rekening. Met deze bijdragen, die worden afgedragen aan het GGTO, wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Meer informatie over de garantieregeling kun je vinden op de website van het garantiefonds, www.stichting-ggto.nl. Sri Lanka op reis is ingeschreven bij de stichting GGTO onder nummer 1404.

garantieregeling sri lanka op reis

VvKR; SRI LANKA OP REIS is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties ( VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak gespecialiseerde reisorganisaties. Via VvKR bundelen wij onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Meer informatie over de VvKR kun je vinden op de web site van de vereniging, www.vvkr.nl. naar website VvKR

sri lanka op reis calamiteitenfonds

Calamiteitenfonds; SRI LANKA OP REIS (KvK nr. 65116879) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat je als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis: – (een deel van) je reissom terugkrijgt als wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; – de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.” Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis naar website Calamiteitenfonds.

close
E-book Avontuur in Sri Lanka

E-BOOK

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met veel insider tips 'Avontuur in Sri Lanka'

*We beloven je dat we je nooit spam sturen. Lees ons privacybeleid voor meer info.