www.srilankaopreis.nl


april 2019
Beste reiziger,
Bekijk de mooie reisaanbieding voor snelle beslissers. Verder een verslag van ons bezoek aan de vissers aan de west kust. En tot slot een paar handige tips.
Veel leesplezier!
Carolien Halm

Aanbieding: Luxe rondreis Sri Lanka

sri lanka op reis luxe reis
Boek deze luxe rondreis en overnacht in luxe 4 en 5 * hotels. Je verblijft op basis van half pension. Je bepaalt zelf hoe actief je bent tijdens de reis. Er zijn verschillende mogelijkheden; bezoek bijvoorbeeld een wildpark om een jeepsafari te maken. Er is voldoende tijd om sfeer te proeven en ook om te …

Verslag: Een mooie traditie in Sri Lanka; vissen met een roeiboot

sri lanka traditie vissen
Traditie, traditie, traditie. Vissen in Sri Lanka gebeurt nog met eenvoudige houten roeiboten met aan boord de vissers en de visnetten. Twee, drie en soms wel vier keer per dag varen de vissers uit. Onderweg gooien ze de netten uit de boot die met houten blokjes blijven drijven. Vervolgens staan aan twee kanten op het strand de vissers in een …

Reistips:

5 tips; online visumaanvraag Sri Lanka

De vakantie staat weer voor de deur. Ga je naar Sri Lanka op reis dan heb je naast en geldig paspoort ook een visum nodig. We krijgen vaak vragen over de visumaanvraag. Daarom hierbij meer informatie en een aantal tips. Hieronder lees je meer.
Laatste nieuws; Door de minister van toerisme is aangekondigd dat er tijdelijk gratis visa worden verstrekt. De ingangsdatum zou 1 mei a.s. zijn. We verwijzen voor de laatste informatie over dit onderwerp naar de ambassade van Sri Lanka in Den Haag.

Streetfood; Hopper plain of met ei

Hoppers worden gemaakt van rijstmeel en kokosmelk en gebakken in een kleine wok. Je eet ze plain of met ei en sambol erbij. Heerlijk bij je ontbijt of als snack in de middag.
hopper met kok
hopper op bord

Ayubowan!

A smile is the universal welcome.

Ken je mensen die het leuk vinden deze nieuwsbrief te ontvangen? Of die met ons op reis willen gaan? Stuur deze nieuwsbrief door, alvast bedankt. Aanmelden kan hieronder.

Volg ons op facebook en instagram...

facebook instagram 
Sri Lanka op reis
Biltstraat 110
3572 BJ Utrecht
06-46791806
www.srilankaopreis.nl
logo_srilanka-op-reis_slogan_rond_wit_border