www.srilankaopreis.nl


februari 2019
Beste reiziger,
In deze reisbrief een aantal minder bekende highlight's in Sri Lanka, Colombo in het zonnetje en reistips.
Veel leesplezier!
Hartelijke groet, Carolien Halm

Het beste van Sri Lanka

sri lanka op reis visumaanvraag
Sri Lanka zal je verbazen er is zo veel te beleven. Naast de meer bekende highlight's zijn er diverse andere leuke bijzondere plekken. Om je een idee te geven hieronder een aantal leuke mogelijkheden die onderdeel kunnen uitmaken van jouw reis.
Meer lezen

Op reis met medicijnen

Voor sommige medicijnen die onder de Opiumwet vallen (zoals slaapmiddelen, ADHD-medicijnen of sterke pijnstillers) heb je een gelegaliseerde Engelstalige verklaring nodig als je reist naar het buitenland. Dit geldt ook voor je reis naar Sri Lanka. Het reizen met deze geneesmiddelen zonder verklaring is strafbaar.

medications-342464__340
Op de website van hetCAK.nl vind je welke geneesmiddelen onder de Opiumwet vallen en hoe je deze verklaring kunt aanvragen om problemen te voorkomen.
De verklaring is een jaar geldig na de opgegeven ingangsdatum en aangeraden wordt om de verklaring minimaal vier weken voor vertrek aan te vragen.

5 tips; online visumaanvraag Sri Lanka

sri lanka op reis visum aanvraag
Ga je naar Sri Lanka op reis dan heb je naast en geldig paspoort ook een visum nodig. We krijgen vaak vragen over de visumaanvraag. Daarom hierbij meer informatie en een aantal tips. Je kunt …
Meer lezen

Waarom Colombo een geweldige stad is om te beleven

sri lanka op reis, colombo
De hoofdstad van Sri Lanka is een verrassende, veelzijdige en ook een vriendelijke stad. Kleurrijke markten, trendy loungebars en een relaxte sfeer. Colombo is hip and happening. Colombo ligt aan de Indische oceaan met een boulevard met palmbomen en streetfood. In de stad vind je oude koloniale gebouwen maar ook moderne kantoorgebouwen. Je rondreis in Sri …
Meer lezen

Afsluiting aan het strand

Wordt het de zuidkust de oostkust of misschien wel de Malediven? Er zijn verschillende mogelijkheden om je rondreis in Sri Lanka af te sluiten met een paar dagen strand.
Hikkaduwa, Unawatuna, Mirissa en Tangalle. Hoe oostelijker je komt aan de zuidkust hoe rustiger de kust. Tangalle is dus van deze plaatsen verreweg de rustigste.
Trincomalee en Passikudah liggen beiden aan de oostkust. Het hoogseizoen in deze plaatsen is tijdens onze zomermaanden. De hotels zijn drukker, het water heerlijk rustig.
De Malediven. Wel 1000 koraaleilanden waarvan er 200 zijn bewoond. Vanuit het vliegtuig kun je de verschillende atollen zien liggen en ook zien hoe helder het water is.
verlaten strand 2 (Aangepast)
strand trinco (Aangepast)
maldive- (Aangepast)

Ayubowan!

A smile is the universal welcome.

Ken je mensen die het leuk vinden deze nieuwsbrief te ontvangen? Of die met ons op reis willen gaan? Stuur deze nieuwsbrief door, alvast bedankt. Aanmelden kan hieronder.

Volg ons op facebook en instagram...

facebook instagram
Sri Lanka op reis
Biltstraat 110
3572 BJ Utrecht
06-46791806
www.srilankaopreis.nl
logo_srilanka-op-reis_slogan_rond_wit_border