srilankaopreis.nl

je persoonlijke reisplanner
sri lanka op reis treinreis
Beste reader

We hebben genoten van alle leuke reacties over onze reizen van het afgelopen jaar. Dank daarvoor.
We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de vakantiebeurzen en ook met het samenstellen van mooie nieuwe reizen. Ook voor de zomer van 2018.

Ons team van srilankaopreis.nl verzorgt met veel plezier jouw reis naar Sri Lanka.
Maatwerk, kennis en persoonlijke aandacht zijn de uitgangspunten voor een mooie reis. Wij hebben de kennis van het land, veel aandacht voor jouw reiswensen en onze eigen persoonlijke touch. Hiermee creëren wij jouw unieke reis op maat.

Welkom op het Verre Reizen Event

28 & 29 oktober in Den Haag

Welke reis ga jij maken? Wil je graag naar Azië en kies je dit jaar voor Sri Lanka? Beleef dan jouw droomreis op maat met de hulp van onze reisspecialisten.

We zijn te vinden op het Verre Reizen Event dat eind deze maand gehouden wordt in Den Haag op een bijzondere locatie, de Fokker Terminal waar je gratis kunt parkeren.
Wij van srilankaopreis.nl zijn erbij en vertellen je heel graag meer.

En mocht je interesse hebben in een gratis toegangskaartje? Mail dan even naar carolien@srilankaopreis.nl, o.v.v. 'free ticket Verre Reizen Event'. Als je wilt maken we gelijk een afspraak met je.
Tot ziens, team Sri Lanka op reis
Processed with VSCO with c1 preset
nieuws Sri Lanka op reis

Ik neem mee op reis: Wat mag mee in je handbagage?

Alles mag mee in het vliegtuig, behalve natuurlijk als het op de lijst van gevaarlijke zaken staat.
Sommige gebruiksvoorwerpen, zoals scharen of nagelvijlen, mogen alleen mee in je ruimbagage. En voor vloeistoffen in je handbagage geldt een limiet van 100 ml per verpakking.
sri lanka op reis kook workshop

Altijd al eens een leuke kookworkshop willen doen op reis?

Dit passen we graag in tijdens je rondreis door Sri Lanka. Leer de geheimen van de Srilankaanse keuken kennen; koken met verse vis, de heerlijkste curry's en dat alles onder leiding van een topkok in de tuin van ons eigen hotel.

Mirissa ga walvissen spotten

De beste tijd om walvissen te spotten in het zuiden komt er weer aan. Tussen november en april moet je zijn in Mirissa in het zuiden van Sri Lanka. 'The place to be' en bovendien een van de beste plekken ter wereld om de blauwe vinvis te zien.

De blauwe vinvis is de allergrootste van alle dieren op aarde en dus best heel bijzonder om te zien. Naast de blauwe vinvis kun je ook potvissen en dolfijnen spotten.

Mirissa is trouwens een leuke plek om een paar dagen te blijven, met een hele mooie baai en een lekker strand.

walvisstaartIMG_0484 (Custom)
schooljongens (Custom)

Wist je dat we ook hele mooie groepsreizen samenstellen?

Aan jouw wensen aangepast, met eigen bus, privé chauffeur, lekkere hotels, lokale activiteiten en ook je eigen gids. Bijvoorbeeld met je jaarclub of andere groep.

Met KLM rechtstreeks

KLM vliegt in deze winterregeling weer rechtstreeks van Amsterdam naar Colombo. Dat betekent in minder dan 10 uur op je bestemming.
sri lanka op reis vliegticket

Ayubowan!

A smile is the universal welcome.

DSC07618 (Custom)
Sri Lanka op reis, duurzaam reizen
Sri Lanka op reis, exclusieve groepsreis
Ken je mensen die het leuk vinden deze nieuwsbrief te ontvangen? Of die met ons op reis willen gaan? Stuur deze nieuwsbrief door, alvast bedankt.
aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op facebook en instagram...

facebook instagram 
Sri Lanka op reis
Biltstraat 110
3572 BJ Utrecht
06-46791806
www.srilankaopreis.nl