srilankaopreis.nl

je persoonlijke reisplanner
sri lanka op reis treinreis

Beste reiziger,
Met de kerstvakantie voor de deur is de winter een prima periode om na te denken over je volgende reis.

Wat zijn de trends voor het komende jaar?

  • Verlaat platgetreden paden
Op veel plaatsen is het toerisme enorm, waardoor de behoefte om authentieke ervaringen op te doen stijgt. Maak een village tour op het platteland of doe mee aan een lokale kookworkshop.
  • Actief op vakantie
Reizigers kiezen er steeds minder voor om een land op een passieve manier te leren kennen, ze willen actief op ontdekking. Zoals bijvoorbeeld wandelen tussen theeplantages, fietsen, raften, snorkelen of duiken: sportieve bezigheden zijn tegenwoordig erg in trek omdat mensen meer bezig zijn met hun gezondheid en beweging er een groot deel van uitmaakt.
  • Street food
Uitgebreid dineren is uit: ontdek het lokale leven en trakteer jezelf op marktjes op een portie street food, kwestie van je helemaal onder te dompelen in de vakantiesfeer. Denk naast rice & curry aan vegetarian roti of een egg hopper, de hele dag door verkrijgbaar in Sri Lanka.
  • Soloreizen
Wil je een bepaalde reis maken, maar vind je geen gezelschap om samen te gaan? Vertrek dan alleen bijvoorbeeld met een inspiratiereis naar Sri Lanka. Je vindt tijdens je reis vast gelijkgestemden. Soloreizen wordt steeds populairder zowel bij mannen als bij vrouwen. En het heeft zo z'n voordelen. De reis kan een stap vooruit zijn in je persoonlijke ontwikkeling.

Ons team van srilankaopreis.nl verzorgt met veel plezier jouw reis naar Sri Lanka.
Maatwerk, kennis en persoonlijke aandacht zijn de uitgangspunten voor een mooie reis. Wij hebben de kennis van het land, veel aandacht voor jouw reiswensen en onze eigen persoonlijke touch. Hiermee creëren wij jouw unieke reis op maat.

Welkom op de vakantiebeurs van

10-14 januari 2018 Jaarbeurs|Utrecht

Ontdek

Je wilt een verre reis maken en veel zien van het land. Je wilt niet zo maar op reis maar echt iets bijzonders beleven.

Ontmoet

Er is veel informatie over reizen naar Sri Lanka. Je wilt je laten informeren door een specialist en overleggen op een moment dat jou uitkomt. Je wilt een onbezorgd op reis.

Beleef

Vertel ons wat je wilt beleven en wij verzorgen jouw reis met veel aandacht en altijd met een persoonlijke touch. Wil je echt een belevenis om nooit te vergeten? Neem dan contact op met je persoonlijk reisplanner van Sri Lanka op reis.sri lanka op reis luxe reis
sri lanka op reis vakantieberus
Wij van srilankaopreis.nl zijn erbij. Je kunt ons vinden in hal 4 stand nummer 04.D074.

Tot ziens, team Sri Lanka op reis.
luxe rondreis Sri Lanka op reis

Travel Apart Together

Groepsreis exclusief voor families met tienersDeze reis is bij uitstek geschikt voor families met tieners die de vrijheid van een individuele reis willen combineren met de gezelligheid en voordelen van een groepsreis.

Samen met 5 andere families ga je op pad, iedere familie met een eigen auto met privé chauffeur. Een individuele rondreis gecombineerd in een groepsformule. Een enthousiaste, lokale Engelssprekende gids begeleidt de reis, geeft informatie en zorgt dat het je aan niets ontbreekt.

Srilankaopreis.nl zorgt ervoor dat je de mooiste plekken bezoekt en kennis maakt met de gastvrije bevolking.

In Sri Lanka word je vanaf het vliegveld opgehaald door je privéchauffeur. Je kunt veel beleven tijdens je reis. Een jeepsafari, raften, tempels, wilde olifanten, wandelen tussen de theeplantages, stranden en veel meer.

meisje blauwIMG_3736 (Custom)
DSC07559 (Custom)
dames dorpIMG_3742 (Custom)

Ayubowan!

A smile is the universal welcome.

Ken je mensen die het leuk vinden deze nieuwsbrief te ontvangen? Of die met ons op reis willen gaan? Stuur deze nieuwsbrief door, alvast bedankt.
aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op facebook en instagram...

facebook instagram
Sri Lanka op reis
Biltstraat 110
3572 BJ Utrecht
06-46791806
www.srilankaopreis.nl
logo_srilanka-op-reis_slogan_rond_wit_border